Nehir__ce Kızlar 22+5 haftadayım dünden beri alt karnımda sanki böyle kaslarım ağrıyormuş gibi geçmeyen bir ağrı özellikle hareket ettiğimde daha çok oluyor ağrıyı nasıl anlatabilirim hani mekik çektiğinizde bir ağrı olur ya öyle bir ağrı normal mi sizce
Xxxl Nehir__ce ay aynı durumu bende yaşıyorum 24 haftalığım 3 gündür özellikle sağ alt kasığımda ve alt belimde berbat bi ağrı gece uyutmadı düşünün neden acaba
Melek1dzr Nehir__ce Aynı sorun bende de var 21+0 belimde değşet bir agri var 3 gündür oturamiyorum oturdugum yerden birdaha kalkamiyorum bazen belimde o kadar sancı oluyor ki nefes almakta zorluk cekiyorum
Arife2736 Nehir__ce bu haftalarda oluyor bol su için ve hareket edin ağrınız olsa bile muhakkak hareket edin eğer uzanıp dinlendiğiniz de ağrı gecmiyo hatta hafiflemiyosa bile muhakkak doktora gidin ama ağrınız hreket edince yadadinlenince pozisyon değişince geçiyorsa sıkıntı yok demektir
nur-kergn 22+2 günlüğüm birkac gündür benimde karnımın sağ alt kısmına kasık kısmının hemen üstüne sancı gibi bir ağrı giriyor ara ara oluyor bircok kiside olduğuna göre normal bisey sanırım icim biraz rahatladı