SerraKr Yapıp yapmamak herkesin kendi kararıdır ama anne ve bebek sağlığına zararlı diyip yanlış bilgi verip kafa karıştırmaya gerek de yok. Test için içtiğin içecek 1 dilim pastayla eş değer bi şeker oranı. Yani abartmaya gerek yok. Canımız istiyo diye yeri geliyo ne kadar yiyoruz.
Pln1994 SerraKr Pardon da ben mi abartıyorum insanlara yanlış bilgi veriyorum cahilliğimden öğrenemedim filan gibi cümleler anlayamadım bana mıydı ?
SerraKr Ayrıca kar zarar oranı düşünülmeli. Ya gerçekten bi sorun varsa ve sen bunu cahilliğinden dolayı öğrenemediysen? Ya Bebeğe bşy olursa sendeki şekerden dolayı? düşününce yaptırmamak elde değil.
Zeynep8080 Pln1994 ben yaptırmadım zaten şekerle ilgili sorunda yaşamadım . Ödem de olmadı son 6 günüm kaldı inşallah herşey yolunda gider kızımı dünyaya getirrim
SerraKr Pln1994 yok benim yorumum sizin için değildi. İnatla aşırı zararlı olduğunu söyleyip elinde bi kanıt yokken tutturanlaraydı. Farkında olmadan bebeğe verecekleri zararı hiç mi düşünmüyolar. Çok büyük bi risk.
deletedmom6295 Pln1994 takibinizi yapan doktor zamanı gelince uygun kararı verecektir. yaptırılması öneriliyorsa yüklemede korkulacak bir durum yok merak etmeyin. yapılmadığında yaşanabilecek riskler yapıldığındakilerden çok daha fazla. inşallah gerek duymazsınız hatta hiçbir hamile diyabet riski yaşamaz dilerim🙏🏻
Pln1994 deletedmom6295 Aminnn inşallah cümlemiz içinde iyi temennileriniz için cok sağolun Allah razı olsun verdiğiniz ferahlatıcı yorumlar içinde ayrıca teşekkür ederim eksik olmayın 🤗🙏😇💐🤰🏻🤱🏻🙋🏻♀️
Hgemr Pln1994 Âmin inşallah sağlıkla,hayırla kavuşuruz yavrularımıza 🐣 inşallah sizin de güzel çıkar sonucunu güzel bir hamilelik geçirirsiniz😊 Inanın yazılanlar ve her kafadan çıkan sesler huzurlu hamilelik geçirmemize engel oluyor😥
Pln1994 Hgemr Amin cümlemiz içinde inşallah Allah razı olsun cok sağolun gerçekten öyle haklısınız ister istemez kafalar karışıyor en iyisi dinlememek dediğiniz gibi huzursuz olmamak için hakkımızda hayırlısı olsun hepimiz için Allah yardımcımız olsun diyelim 🤗🙏😇
Bilge35 Pln1994 genelde dediğiniz Canan Karatay ve one inananlar. Baska riskli diyen biri bi doktor bi makale görmedim. Kesinlikle yapılmalı. Yaptırmamak bebeği tehlikeye atmaktır
Hayalll Seker yuklmesi yapilmali ... cnku aclik tokluk bakdirdik diyenler onlar nrmal degerler ama yukleme yapildigi zmn gzli seker varmi yk mu o ortaya cikior bu knu hakknda intagramda dr.erhankaraalpi takip edmenizi oneririm....
SedanurAydnAta Pln1994 26 haftalıkken yaptırdım hiçbir zararını görmedim en azından şeker olmadığını öğrendim. Şekerin anne karnındaki bebeğe olan zararındansa 1 şişe şekerli su içmek daha mantıklı 😊 sadece tadı berbat o kadar 🙈
Pln1994 SedanurAydnAta Çok sağolun teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için gerekirse mutlaka yaptırıcam 🤗🙏😇
Dk16 Pln1994 ben yurtdışındayum anne babanda şeker hastalığı var mı diye sordu yok dedim bana sordu bende de yok dedim o zaman yapmaya gerek yok dedi doktor Ailede varsa yapıyorlar burda
Zmraemr Dk16 ilginc 😌gebelik şekeri gizli şeker sonuçta hamilelikte ortaya çıkıyor ailede olmayanda bile çıkıyor
Dk16 Zmraemr ben de öyle dedim ama doktor bunun ilaç ticari kaygısı olduğunu söyledi ben de doktora uymak durumunda kaldım