dibuuu
Kızlar 38+3 te sezeryan epidural oldum ameliyat haneye aldiklarinda tirtir titriyordum sheyecandan istemsizce belime 2 tane uyussun diye igne yaptilar daha sonra epidurali yaprilar ve yatırdılar ayaklarda uyusukluk yanma karincalanma hissi oldu ve hic birsey hissetmiyorsunuzz bebegin nasil ciktigini anlamadim bile sanki ameliyat hanede 10 dk durdum gibi geldi bebegimi cikardilar bebek doktoru bakti ve ben dikilirken yanima getirdilar gercekten boyle bir his yokmus bambaska allahima bin sukur 🤗 ve odaya çıktık ayaklarimda sanki cimanto dokulmus hissi agirlik vardi ve 4 saat gectikten sonra parmak uclarindan yukari hissetmeye basladim 9 . Saate ayaga kaldirdilar ilk kalkis kotu evet ama gercekten adim attikca aciliyorsunuz pes etmeyin suan evdeyiz bin sukur 1 gun yattik hastanede ve ayaga kalkip bebegime baka biliyorum korkmayin ❤ allahim herkese yavrusunu sag salim kucagina almayi nasip etsin 🤗
Yesimm3
Âmin canım inşallah 🙏 Allah'ım analı babalı büyütsün inşallah 🙏😊
Kbra91
Amin amin bende pazartesi sezeryan olucam Allah nasip ederse bebeğime kavuşucam için heyecanlıyım🎀😊😊
dibuuu
Allah sag salim kucaginiza almayi nasip etsin insallah 🤗