A_syma NefesBebek Ben inci dedim 🌸😊 Ama kullanici adinizdan anladigim en cok nefes dusunuyorsunuz. Sizin ne dusundugunuz daha onemli🌸
SevalBT NefesBebek ben kızıma İnci ismini koymayı düşünüyorum. Çok kibar ve naif geliyor bana 😍 Nefes de çok güzel ama çocuklar gerçekten çok acımasız olabiliyorlar dalga geçilecek bi isim değil ama çocuk aklı yapabilir tabii
Sule9191 Kesinlikle Nefes çok güzel bir isim. Hem farklı hemde çok kişi de yok çok tatlı bir isim bence 💙
NefesBebek Sule9191 Çok beğeniyorum ama nette okuduğum kadarıyla hep ileride dalga geçilir çocuk ismini sevmez vs deniliyor. Cok takıyorum bende 😔 Ne zormuş bu isim meselesi
NefesBebek A_syma kullanıcı adıni değiştirdim fakat orda görünmüyor. Sistemsel bir hata var. Ama bende çok beğeniyorum. 😊😊
NefesBebek A_syma Ben kendim ikiz olduğum icin bebeğimin de ikiz olmasını çok istedim hatta üçüz :) belki davulun sesi uzaktan hoş geliyor ama 😂 yardımcı olacak olanlarım çok olduğu için güvendim 😂
A_syma NefesBebek Yardimci olanlar olunca olabilirdi belki :) Gebeligim ikizi ,ücüzü Allah isteyene versin bence 😂