ezgikrby Ogretmenanneyim yaa tüh yazdım ama bulamadım, ben de izine gidip geldikten sonra toplu almayı düşünüyorum Eylül sonu Ekim gibi
bebisss-annesiiii777 ezgikrby 16+3 deyiz hiç göbek yoktu ama bı kaç gün önce çok az göbeğim belli oldu oda yan durunca tıpkı yumruk gibi duruyor 😂💙💙
Hamideersin ezgikrby çok minik bı göbek var bu ara mide bulantım bel ve karın ağrılarım çok oluyor yarın inşallah 16 haftalık olucaz nasipse biraz Zorlu geçiyor 2 buçuk yaşında bı oğlum var
bebisss-annesiiii777 ezgikrby evet bu zamana kadar yok bı kaç gün içinde aniden belli olmaya başlıyor 😂😂
ezgikrby Ogretmenanneyim sen de bilgilendirirsin tayinci olunca park yatak daha mantıklı oldu sanırım siz de öylesiniz
ezgikrby Ogretmenanneyim bekliyorum bakalım 🙈 çok şey kaydettim koleksiyon yapıyorum Trendyol’da sonra eksiklerime göre alıcam çoğunu
Ogretmenanneyim ezgikrby Ay evet ya trendyoldan kendime hiç bisey almadım son 1 aydır ya da favorilemedim bile hep benek eşyası 🥰 annelik yüklenmiş hemen bize
sevda_cicegi11 ezgikrby baya uğraşlar sonucu çıkıntı göremedim ama detaylıyi bekle istersen şimdilik kiz dedi🥰
ezgikrby sevda_cicegi11 +1 daha oluyoruz sanırım 🐣 uğraşıp da görünmediyse kesindir bence hayırlı olsunn
Emirsmomm ezgikrby 17+0 göbeğim çıktı şuan da hastanede muayene sırası bekliyorumm 💗 iyi gidiyor sizlerin nasıll 😍