Ebbruc ezgikrby @Ogretmenanneyim 2 gündür sürekli midem yanıyo, ağrıyo sizde de var mı böyle bi sorun kızlar ya
ezgikrby Ebbruc bende şu ana kadar hiç olmadı canım ya soda iç süt falan da iyi geliyo diyolar ama hiç bilmiyorum
Ogretmenanneyim Ebbruc yok kuzum maşallah şimdilik yok.yedigin şeylere dikkat et çiğ soğan falan yapıyor bana
Ebbruc ezgikrby bulanmadı A vitamini yüksek diye çok yemeyi önermiyolar bende öyle bikaç lokmayla doyacak biri değilim 😂😂
ezgikrby Ebbruc ben hastanelere 1 Temmuz’da zam geldi diye biliyorum yıl başında da yapılmazsa sabit gider o zamana kadar inşallah yapılmaz ya çok yüksek zaten
Ebbruc ezgikrby soda normalde çok içerdim ben ama son 1 aydır hiç içemiyorum, öyle yatıyorum malak gibi kendiliğinden geçmesini bekliyorum, bende bide reflü var
ezgikrby Ebbruc he o yüzden 😂 evet aslında doğru ben de onu kurban bayramında okumuştum unutmuşum 😂😂 neyse doğsun da bol bol yersin o zaman
ezgikrby Ebbruc aa o sıkıntıymış ya hamileliklerde bi kaç kişide daha duymuştum doktoruna söyle bi daha gittiğinde bakalım o ne önericek
Ebbruc ezgikrby bende yıllardır var alışkınım ama normalde olmamıştı daha önce hiç hamileyken , gaviscon verir büyük ihtimalle
ezgikrby Ebbruc aa olabilir çiğ soğan beni de rahatsız ediyo yeşili bile ona dikkat et canım ilaç içmemek en iyisi yoksa ama çok sıkıntı yaşarsan da verir
Ebbruc Ogretmenanneyim ay hiç bilmiyorum fiyatları, ben bu hafta çalışmıyorum zaten eşimin mağazasının fotoğraflarında gördüm uzun kollular falan vardı
Ebbruc Ogretmenanneyim salatada yiyorum bi tek oda çok nadir bazen canım istiyo ama yemeyeyim madem artık ezgikrby
ezgikrby Kızlar ya sizin için de sorun olmazsa instagramda grup mu açsak ordan konuşurduk. Burdan konuşunca anasayfaya düşüyo sürekli hem de 17. haftamızdayız doğuma kadar 16. haftada kalmak istemiyorum 😂😂😂 ne dersiniz uygun mu @Ogretmenanneyim @Ebbruc
Ebbruc ezgikrby benim için sorun yok canım, bende hatta 17.hafta diye grup açacaktım ordan konuşalım diye sonra vazgeçtim 😂 bana uyar