Ebbruc ezgikrby hiç dert etmiyorum , hemde hiç. Allaha şükürler olsun annem ve e bide oğlum sağlıkla doğarsa daha ne isterim ki ❤️
ezgikrby Ebbruc ay bakmak lazım burası çok küçük yer bazı şeyler gelmiyo ama gidip bi şansımı denerim 💚
Ebbruc ezgikrby Kiwi Baby Kbaby 58 Elektrikli Göğüs Pompası https://www.hepsiburada.com/kiwi-baby-kbaby-58-elektrikli-gs-pompasi-p-HBV000013VDOA?magaza=Uzay+Shopping&url_src=ios-product-detail Yorumlara baksana müsait olduğunda bi, kötü yorum yok neredeyse hiç. Aklımı çeldi şuan ama hala kafam karışık
Ogretmenanneyim Ebbruc bende öyle hissediyorum o yüzden almak en mantıklısı düşerse cok üzülürüm 😂 ama napalim illa ki alınacak
Ebbruc Ogretmenanneyim ya benim migrenim var , doğumdan sonra migrenim tutar da serum falan takılırsa emziremem en azından sağar öyle emziririm diye almak istiyorum, önlem almak istiyorum bi nevi ☺️ ezgikrby
Ogretmenanneyim ezgikrby işte öyle daha masraflı olacak kuzum bence direk elektrikli al garanti olsun. Yani ben öyle düşünüyorum çünkü Manuel de aman aman ucuz değil
Ebbruc Ogretmenanneyim evet kuzum, ben burda bulabilir miyim bilmiyorum da belki siz bakmak istersiniz. Burda da çoğu kişi övmüş bunu, ve başka sitelerde 340-350 tl minimum . A101 e 250 tlya geliyomuş
Ogretmenanneyim Ebbruc aklımızda bulunsun yorumlar iyiyse niye olmasın haber salarım bütün arkadaşlara abla kuzen kim varsa aldırırım diye düşünüyorum 😂
Ebbruc ezgikrby perşembe günü geliyomuş, sabah erkenden çıkar eve yakın tüm a101lere koşarım 😂 olmadı anneme diyeyim oda antalyada baksın 😂😂 geldiği zaman getirsin, 3 günümüz var iyice düşünüp taşınalım 😂
ezgikrby Ebbruc senin de mi migrenin var 🤦🏼♀️ Çok kötü ya nefret ediyorum o baş ağrısından dayanılmıyo
Ogretmenanneyim Ebbruc evet evet 3 günde iyi arstirmak lazım ama sanki alcam bunu 😂🙊 acayip aklıma yattı
Ebbruc ezgikrby bizde de bu genetik malesef, annem garibim yıllardır çekiyo, bende bi 10 yıldan fazladır çekiyorum 😕
Ebbruc ezgikrby aynen aynen, hatta bebek kamerası var piranha alsak mı diye çok düşündük ama emin olamadık lazım olur mu olmaz mı diye
ezgikrby Kızlar bu arada siz hamile olduğunuzu sosyal medyada paylaştınız mı hiç 😂😂 @Ebbruc @Ogretmenanneyim
Ebbruc ezgikrby yakın arkadaşlarda bikaç kere ultrason paylaştım ama onda da hep bilenler vardı sadece 🥲 henüz göbekli falan paylaşmadım fotoğraf
Ogretmenanneyim ezgikrby yok canım zaten aktif kullanmıyorum cok. Birde hamile kalamayan 2 tane tanıdığım var yakin. Belki çocuk doğunca fakan paylaşırım 🥰