Ogretmenanneyim Ebbruc cok güzel ya acayip duygulandım büyüyor kurban olduğum 🐣 bence en geç 1 haftaya hissedeceksin bizim günümüz aynıydı dimi
Ebbruc Ogretmenanneyim evet evet aynı 16+6 değil miydi seninde. Bugün fırsat bulursam tatlı şeyler yiyip uzancam bakcam bakalım hissedecek miyim 😂
ezgikrby Ebbruc ay çok güzel bi duygu ya 🥰 öğrendiğimizde bu kadar mutlu oluyosak kucağımıza alınca neler yaşarız hiç düşünemiyorum bile 🙏🏻
Ebbruc ezgikrby hayatta en çok istediğim şey anne olmaktı, o günün haklı gururunu yaşıycam inşallah 🥰 sağlıkla alalım inşallah kucağımıza
Ogretmenanneyim ezgikrby hissedeceksiniz sizde kuzum az kaldı halbuki kizlar daha az hareket eder diye duymuştum. 😇
Ogretmenanneyim Ebbruc bence bir dene 2 dir uzaninca yakaladım çünkü ama bi 5 10 dakika bekle 17+0 benimde aynıyız
ezgikrby Ogretmenanneyim öyle mi bizimki ultrasonda kıpır kıpırdı 😂 ama ben hissetmiyorum demek ki yakındır ya
ezgikrby Ebbruc benim de en çok istediğim şeydi çok şükür ya 🙏🏻❤️ Eminim ki hepimiz çok güzel anneler olucaz 🥰
Ebbruc Ogretmenanneyim karnımı dürtüklüyorum ben bişeyler yiyip ama öyle hissetmiyorum kendiliğinden yapıyo 😂
Ebbruc ezgikrby bence de buna katılıyorum 🥰 @Ogretmenanneyim benimki felaket hareketli, 2li taramada hiç durmadı yerinde 😂😂
Ebbruc ezgikrby doktor beni kovar ordan 😂 en son gittiğimde cinsiyet kesinleşsin istedim resmen 1 saat oyaladı bizi, sağa dön sola dön yürü 😂