38+5 istekli sezeryan oldum .Sabah saatlerinde evden çıktık hastanede ilk işlem olarak yatış yapıldı sonra odamda nst ye bağladılar.Sonra beni almak için odaya geldiler oldukça sakin kalmaya çalıştım ağlamadım bile psikolojik olarak kendimi yıpratmayayım diye (bu çok önemli bence).Sonra ameliyathaneye indik soğuk ama çokta soğuk gelmedi bana .Anestezi uzmanı iğne için geldi ben o sırada ağladım çok açıtığından değil sadece kemik kısmına gelince garip hissetmiştim sonra uyuşmaya başladım ama asla panik yapmamak için ayağımı oynatmadım .Uyustuktan sonra asla birşey hissetmedim , çekiştirmeler korkulacak birşey değil benim karnıma bastırmadılar hiç .Herhalde bebek başaşağı olduğundan doğumum dikişler dahil 17 dk sürdü .İlk yürüyüş bana zor gelmedi baş dönmem falan olmadı dikiş yerlerinde ağrı ve yanma oluyor ama benim 2 gün içinde geçmişti .Hatta ilk gün bebeğim aç olduğu için gece bizi uyutmadı ben o halimle bebeği kucağımda sallıyordum şuan 8 günlük olduk ve hiç ağrım sızım kalmadı.Beni sezeryanda en zorlayan şey anlık tansiyon düşmeleri ve nabız yüksekliği ufacık bir panik anında bile hemen tansiyonum yükseliyordu ama hemen ilaç enjekte ediyorlar seruma geçiyor saniyeler içinde 😁 Darısı sizlere ❤️Sorularınız varsa cevaplayabilirim