Mrsskaraca 9 haftalik gebeyim vajinamin sol kısmı cok agriyor, yürürken falan igne batıyor gibi siddetleniyor acisi bu durumu yasayanlar yardımcı olabilir mi lütfen
MeriHera Mrsskaraca yerleşme ağrısı olabileceği gibi başka şeylerde olabilir eğer kanama vs olursa Dr hemen görünün onun dışında dinlenmeye bakın bir süre
Aysbsky Ben 15 haftalık gebeyim bende de 8. Haftadan beri ara ara kısa süreli oluyo bebek yerleştiği için rahim bağları geriyomuş ondan olur dedi doktor böyle zamanlarda uzanıp geçmesini beklemek gerekiyo ama yinede kontrole gidince sorarsın canım
Benjaminannesi Mrsskaraca doğurdum 😂 geçti ama o sancılara alışman gerek inan o haftalara bile şükür etmiştim
Benjaminannesi Mrsskaraca ahhh doğurduktan sonra da aynı korku oluyor aşkım Allah’ın izniyle hiç bir şey olmaz rahim bebeğe göre şekil aldıkça canın yanacak ister istemez
Kubraphoto Mrsskaraca evet ilk 3 ay sakat gibi gezdim sonra doktor istedi yaptırdım çok fazla ilerlemiş antibyotik kullandım bide çok fazla su içtim allaha şükür sonra geçti