Yusa1014 Dilek-K0 Ben samsunluyum İstanbul Bakırköy de yaşıyorum Annemler Sultanbeylinde oturuyo nerdesiniz orda🥰
Smyr44 Dilek-K0 Kayseri doğma büyüme 🤗 İstanbul- Sultangazi ye geçen yıl gelin geldim burda olanlar tanışabiliriz 🌷
Dilek-K0 Smyr44 bence ilerleyen zamalarda instagramdan birbirlerimizi ekleyelim sohbettiklerimiz sadece burda kalmasın 🙂
Dilek-K0 Semilk05 ilk bebişimizi saygı hastanesinde ögrendık sonraki zamanlar Sultanbeyli devlet hastanesine gittik Ümraniye de afiyet hastanesı vardı oraya gitmek istiıyorum ama araba alamadık henüz uzak da bana Ersoy hastanesıne karar verdik 🙂
Semilk05 Dilek-K0 Ersoy hastanesine tek önermedikleri şey sezeryancı hastane diyorlar ama tabili memnun kaldıysanız ne mutlu size
Dilek-K0 Semilk05 özel adatıp hastanesı varmış Kurtköy de oraya da bakıcaz eşimle teşekkür ederim söylediğin için yoksa rahat edemezdim 🥺
Semilk05 Dilek-K0 para için yani etkilemek gibi olmasın etrafımdan hep öle duyduğum için Ersoy evime biraz daha yakın ama gitmiyorum
Semilk05 Dilek-K0 Sarıgazi bölge hastanesi var Teoman doktor özel orası da saygıya göre Ersoy’a göre birqz daha maaliyetli muayene ücreti felwn 300 lira eğer gidebilirsen orayı da bana çok önerdiler canım
sacmalamakizim sevgiiarab Uzakmis ya biraz 🥲 eşim kirikhanli ben hassa ailem belende oturuyor ben İskenderun da biraz karışık ama memleket aynı 😂