Rena94 JaleElvin men cox hekıme getmısem sonda sevınc serdarlıda dayanmısam Hamıle oldugumu da ora gedende bılmısem pap smeer verende
Shahah Bebis_annesi51 ahah haklısın doğrudur orda buyumussun ama ben Ankara’da büyüyüp birden ereğli’ye gelince aşırı yabancılık çekmiştim Ankara’da akşam hayatı bitmez mesela orada 8 olduğu zaman heryer kapanıyordu özellikle.kisin her istediğimi bulamıyordum küçük geliyordu 😅
Bebis_annesi51 Shahah hahahah aynen canım sen alışmadığın içindir ve küçük yer anca öyle oluyor. Tabi sen büyük şehirden gelince öyle olur 😂😅
balkizinbebegii Aslen Urfalıyım, Bursa’da doğdum büyüdüm evlendim Kayseri de yaşıyorum 🥰 Kayseride olan anneler varsa tanışmak isterim 🌸
balkizinbebegii Hazal631 o nasıl bir denklem 😅 bende aslen urfalıyım da orda yaşamak nasıl bir duygu bir urfalı olarak 🫢
Hazal631 balkizinbebegii çok zor ilk doğumum 25 gün sonra eşim burda diye geldim bende kimsem yok burda hamilelik boyunca Özlem hasret gurtbet 😭
2Prensin_annesiii Rena94 isinin 1 nomresidi deyə bilərəm yanina gedene 3 ay maliceyle hamilelik olur bizim qohumlarin ugurudu o cavan ve savadli hekim hemde cox imanlidi pul xestesi hekimlerden deyil.
Rena94 2Prensin_annesiii men evvel medıkal plazaya gedırdım Gunay Ehmedova ancaq pul ısıde ısı dehset . Sonra avrasıyaya getdım Naza Qurbanova mende hpv 16 var yenı aıle qurmusam bırde herpes olmusdum genıtal qessabların elıne dusmusdum resmen