denizasigi sliya30 bitter çikolata yiyin. ve girmeden önce wc ihtiyacinizi karşılayıp gidin. inşallah görürsunuz 😂
srnglcskn sliya30 ben bitter çikolata yedim birde dilimin altına 1 küp şeker koydum çayın içinede 1 tane şeker attım içtim 20 dkka sonra kıpır kıpırdı 🥰
Gulcahan Çikolata birde kahve uyanık olması lazım bebeğin daha net her şeyi görmeniz için üzerinden en az yarım saat geçmesi lazim
sliya30 Gulcahan ayy tüh bilseydim kahve içerdim yha. Hiç aklıma gelmedi şimdi içsem yetişirim inşallah 🙈
Kleopatra- uraz_ve_annesi- Baklava birde bak bak 😂 Sende deseydin baklavayı nereden bulayım sekretercim 😂😂🌸
sliya30 uraz_ve_annesi- bu sıcakta baklava yiyemem yha hemde 3 dilim şerbetli tatlı ile hiç aram yok 🙈
Kleopatra- uraz_ve_annesi- Kız tahmin ettim zaten o kadar para verdiğini. Ondan dedim baklava istiyor birde bak bak diyee 😂
Annesininportakali53 sliya30 valla sadece tok olman yeterli bazen çikolata yiyince bu sefer hiç yerinde durmuyor ben bir ara aç gittim yerinde durmuyordu doktor çikolata da yersen yine aynı olur tok gelsen yeter demişti çok güzel fotolarımız var🥰
sliya30 Annesininportakali53 ayy evet karnım tok doyurdum bacım umarım görürüz ve bi foti alırız amin 🤲