Busraa14 Arkadaşlar gebelikte tetanoz aşısını herkes yaptırıyor mu şuan 19. Haftamdayım sağlık ocağından aradılar yaptırmam için doktor kontrolüm 23. Haftada o zamana kadar bekleyip doktoruma sormalı mıyım sizce?
bahar-1903 Busraa14 Doktoruna danısabilirsin zaten bütün doktorlar da öneriyor, bencede yaptir zaten doğumdan önce 2 doz birer ay arayla yapıyorlar, bi doz da doğumdan sonra yapacaklar.
zamaneannesi80 Busraa14 ben doktoruma sormadım bile yaptırdım.. sonra ki kontrolümde doktorum sordu aşını oldun mu diye
Dln_elmas Busraa14 Hayır bekleme yaptır bnde yaptırdım bu 3.gebeligim diğer iki gebeligimde de yaptırmıştım..
Bayancorek Busraa14 iki dozu da yaptırdım, fazlasıyla önemli. Telefonla falan soramıyor musunuz doktorunuza. Yinede sorun tabiki.
Busraa14 Bayancorek ben şehirdışındayım doktorumda izne çıkmış o yüzden soramadım yine de teşekkürler ☺️
Eslem_1 Herkes yaptırmıyor ve her doktor önermiyor tabi ama ben yaptırdım doktorum da önerdi çocuğumu ve kendimi riske atamazdım birşey olsa o vebali üstlenemem çocuk da bağışıklık kazanıyor üstelik yaptırsanız iyi edersiniz
Busraa14 Tasbebek sağlık ocağından arayan da o şekilde söyledi şimdi bu dozu yaptırırsanız ilerleyen zamanlarda da 2. Doz olur diye teşekkürler ☺️