denizasigi plesentanin yanında başı bebeğin.. :) ve renkli ultasona girdiğimde hep yüzü orda oluyor göremiyorum yandan azıcık gördük net göremedik hic 🥲 doğunca görebilcem sanırım 😂
Rapunzelinanasi denizasigi bizimki de göstermiyor. Aslında istese çok net görünür pozisyonu çok güzel amaa hanımefendi elini kolunu koyuyor yüzüne 😂 doktor elini çekein diye uğraşınca da sırtını dönüyor 😂 31 haftalığız. Ben de doğumda göreceğim galiba 🙈
incitanem94 denizasigi 34 haftalığız bi ayrıntılıda gördük yüzünü onda da doktor zorla döndürdü resmen. Elimde hep ense kulak sırt fotoğrafları var 😂 bugün yine kontrolümüz var ama benim hiç umudum yok artık her seferinde bu sefer gösterecek diye umut edip hayal kırıklığı yaşıyorum 😬
Sehenz denizasigi 36+4den selamlar sabah doktordan geldim yine göremedim… doğum pozisyonunda yüzünün yarısı kemiğin arkasında diğer yarısını da eliyle kapatmış durumdaydı 😂
Melismelo Haftama girdim bende göremedim hicbirşeyini 😢 cok nazlı olucak kızım cinsiyetinide 18-20de öğrenmişdim
denizasigi Melismelo ben de öyle 22. haftada kız olduğunu ancak öğrendim.. yoga yapar gibi duruyodu hep 🥰😂
denizasigi Rapunzelinanasi yok artık dün aynısını yaşadım sırtını döndü sinir oldu çocuk yaa 🥰😂 çok gülmüştüm
fatoshsyn Benimde hep öyleydi yüzünü hiç göstermedi plesantanın arkasına saklanıyordu ama en son geçen hafta doğum pozisyonuna indiği için görebildik umarım sizinkide gösterir kendini bu arada 35 haftalığız biz 🤩
denizasigi Doga12345 bende aynı dertten muzdaribim malesef saklıyor kendini. dün sıkıldı ultrasondayken doktor çok kurcaladi bebeği. sırtını döndü 😂😂
denizasigi turkeri-canan evet eliyle.kapatiyor acsada plesentaya yakın olduğu için yandan hariç görmüyoruz biz de çok merak ediyorum ama maalesef bu kızlar hep nazlı 🥲😘