Eko123 Yüzük çevirme,kafaya tuz atma,idrar rengi,makas bıçak koyma. Hangileri doğru çıktı kızlar sizdee🤰🏼
MeriHera Eko123 Hiç biri 😄 hatta hala gören erkek karnı diyor inandıramıyorum kızım olacak diye dövücem sonunda hepsini 🤷♀️😄
Eko123 gamze_gul gizlice arkamdan kafama tuz atmışlar önce ağızımı mı tutucam burnumu mu diye baktılar😃 ağzımı tutarsam kız burnumu tutarsam erkekmiş
minnos6 Eko123 hurafe yada dogru bilmiyorum bizde erkek çocuğu 40 günü tamamladimi damar gibi seğirir derler benim oglumda olmuştu hep erkek dedi cevredekiler belki tesadüf bilmiyorum
Eko123 Gerdinli idrar rengi koyuysa kız açıksa erkek diyorlar. Çok su içmeye rağmen. Ama kimileri de hamilelikte zaten koyu olur diyor😅
vesilece Eko123 tabiki özel olarak hiç bişey yapmadım ama her gün ilişkiye girersen kız, arada girersen erkek derlerdi 🙈 ve evet haftada 2-3 anca yapıyorduk erkek geliyor
Tasbebek Eko123 ay benim hepsinde kız çıktı üstüne lekelerim oldu alnımda ve burnumda herkes kesin kız kız diyordu ultrasonda kendini gizliyordu doktor bile utangac bu kızlar genelde saklar vs diyordu erkekmiş 😂
minnos6 gamze_gul erkek bebk göbekte damar seğirir gibi segirir oynama fln değil yani bir kac sefer herzaman değil eskiler böyle bilirmis cinsiyet benim seğirirdi gerçekten damar gibi
Ruhane Onlar deyilde hamileyken ilk aylarnda canın cok peynir istyorsa kahvaltıda kız olyormuş bende öyle oldu
girl_boy_annesi Eko123 yüzük testi kızımda da oğlumda da tuttu✅ İdrar rengi iki çoçuğumda da koyuydu❌ Cilt güzelliği erkek güzelleştirir❌ Kız çirkinleştirir❌ Yayvan karın kız✅ Sivri karın erkek✅ Mide bulantısı kız✅ Rahat hamilelik erkek✅ 🥩 den tiksinme kız✅ Et 🥩 aşerme erkek✅ Ekşi aşarme kız✅ Tatlı aşerme erkek✅ Cinsel istek erkek ❌ Cinsel isteksizlik kız❌ Bende çoğu tuttu 🤷🏻♀️
gamze_gul minnos6 benimde 10 haftaliken ufakk damar gibi kipirdma oldu artık olmadı yani bebegim erkek mi oluyor