Gfs sendekimsinnn arkadaşımın tavsiyesi üzerine owli aldım ben. Doğumdan sonra kullandı memnun kaldı. İnternet yorumlarında güzel genel olarak
Semaan sendekimsinnn owli aldım 10 gün oldu doğum yapalı çok iyi toparladı canım tayt iyiki almadım zor giyilir sezeryan oldum eğil kalk tuvalete git zor olur owli çırtlı belden direk çıkartıp giyiliyor
eylulicten sendekimsinnn ben yamunanin atlet korsesini aldim. Dogumdan sonra kullanacağım. Neden yamuna aldin dersen daha once zayiflamak icin korse almistim hamile degilken gunde 8 saat giyip diyetimi yapinca ayda 5 kg falan vermistim o yuzden dogum korsesini de aldim bakalim kullanmadim daha :)
Kleopatra- Owliden çok bahsediyorlar. Bende onu almayı düşünüyorum. Ama tavsiyem, bir korse tayt alın, birde bel korsesi.
Semaan Kleopatra- owli aldım bende 10 günlük bebegim tuvalete giderken kolay oluyor tayt iyiki almamışım eğil kalk lohusa duş alıyosun tuvalete falan tayt cok zor olur rahat edemezsiniz emzirirkende ama owli çırtlı direk çıkart tak daha pratik ve baya topluyor
sendekimsinnn Gfs owli yi kimi begenıyo kimi begenmiyor bende kararsız kaldım o yüzden alsammı almasammı diye
Gfs simayorunn İnternetten aldım canım ebebektede var orda baktım bedenini ayarladım internetten aldım
Kleopatra- Semaan Bende öyle düşünüyorum aslında ama şuan 31+6 haftalık hamileyim ve bu süreçte 17 kilo almışım. Bu kiloları duyunca ve istemsiz rahatsızlık duyunca deli gibi korse bakıyorum hemen taytına, hem bel olana. Ama dediğin gibi sadece bel korsesi daha da işe yarayabilir :)
Semaan sendekimsinnn yorumlara bakarak bide kilom var yani 86 doğuma girdim doğumdan sonra 76 düşmüştüm XL aldım ilk 3-4gün zor okdu sonra düEldi