3prens71 Hilalllce olur cnm 11 de ogrendım ben net soylemedı ama erkege benzıyor dedı 19.hftada net soyledıler benım bebegım hp yuzustu yatıyordu o yüzden bıraz gecıktı
QUEEN088 Hilalllce Bende 13de erkek söylediler şimdi)kız diyorlar 19u detaylida belli olucak🤲🏻İnseAllah
Tunahan_rumeysa16 Aaazlize ay bana da dr 15. Haftada erkek dedi şimdi detatliyi bekliyorum ona göre alışveriş yapıcam net belli olsun diye :)
Hilalllce Net bir cevap verir mi acaba yada benziyor mu der. Ama erken diyebilir diye kararsızım gitmek konusunda.
Mfozturk Hilalllce Bende şuan 14 haftalığım. Gitsem muhtemelen tahmin söyler ama net olsun diye 16 haftalıkken felen gitmek istiyorum. Zaman geçmiyor sanki😅
Eldgrn Hilalllce 12+1 im cinsiyet için 12+6 da tam doğum günümde gidicem inşallah öğrenirim inşallah gösterir kendini
Eylul10 Haftada doktorumuz tahmin olarak söyledi 16 da net dedi ama ben kendimi kaptırmadan detaylıyı bekledim orada da net olarak söyleyince sevincimi yaşadım 😂
pinarsabrii Hilalllce arkadaşım 11+3te kız olduğunu öğrendi. Aynı doktora gidiyoruz. Bende 11+6da gidicem insallah gösterir 🙏 ama 16. haftada kesin oluyor sanırım 🫠