• Gebelik
  • 34 cm kafa yapisi cok mu 🙄🤔

Selam kizlar benim Bu gn kontrollum vardi ve doktor kafasi buyuk dedi 34 cm dedi ki haftaya kadar dogurursun diyor nstte Bu gn 80 75 arasi sancim vardi benim anlamadigim ben 41 cm sapka almistim cocuga baya kucuk 34 cm nasil buyuk olur ki benim kafam karisti
    MbsN cm olarak bilmiyorum da ultrason kağidinda kafasi kac hafta önde görünüyo
    • MbsN bunu yanıtladı.
      PasaninAnnesi bilmiyorum cok detay vermiyorlar yurt disinda ama dogum kesin haftaya dedi yani daha buyumesinin imkani yok🙄
        MbsN çok enteresan ben 38.haftamdaym kafası 3 bucuk hafta önden gidiyo bana erken doğmasiyla ilgili birsey demedi doktor kafasi bu hızla büyürse normal doğumun zorlasir dedi sadece
          PasaninAnnesi kac cm oldugunu soylemedimi , erken dogum degil 39 cu hafta normal dogum oluyormus ki benim istege bagli istersen erken baslatilabilir dedi minion oldugum icin 2 kat zorlanma yasiyorum wc bile gidemiyorum agridan kemiklerimin sesini duyuyorum hatta yanimda o an olan Kişiler bile duyuyor cat pat diye sesler geliyor ama ben herseye ragmen 8 gun daha beklicem tam 39 haftam dolsun ki ozmn kadar bebek gelir sancilar yuksek cikti
          34 cm kafa ne demek siz farkında mısınız? Rahim bile maksimum 10 cm açılabiliyorken? Yanlış anlamadığınıza emin misiniz?
          • MbsN bunu yanıtladı.
            dilanbartos Evet 34 dedi cok mu gercekten doktorda buyuk dedi ama ben sapkalari 41 cm almistim onlar bana kucuk geldi o yuzden kafam karisti
              MbsN ben yanlış biliyormuşum pardon. Ama sizin dediğiniz çevresi. Benim kafa çapa gitti 🤦🏻‍♀️