1234momsss Kızlar haftaya 3. Trimestere gecıs yapacağız suana kadar 4 kilo almışım herseyı yıyorum öyle dikkatli beslenmiyorum iştahımda iyi baya son 3 ayda kaç kılo aldınız ilk gebelıggımde tüm kilomu 6. Aydan sonra almstım sizlerde nasıl oldu
aylinpalaa 1234momsss 3. Trimestere girerken 4 kilo almıştım şu an 36+3üm 3 kg daha aldım yani toplamda 7 kg aldım
izobellaaa-_- 1234momsss son 3 ay hiç kilo almadım herkes sen son aylar da gör diyordu gördük daha rahatım hatta 32+3 😀😀
Tospikannesiiiii 1234momsss 29 haftalık hamileyim bu zamana kadar 5 kg almışım ilk gebelikte bu zamana kadar 10 almıştım bu daha iyi gidiyor şimdilik
Leyla1938 Son 3 ayda 3 4 kilo almıştım toplam 9 kilo almıştım. şimdi ikinciye hamileyim 27 haftalık son 3 aylık döneme girdik bakalım ne kadar Alcam. Şuana kadar bende 6 kilo aldım
1234momsss Leyla1938 bende aslında cok yavaş alıyordum iki kgyide birden aldım tiroidlerim cok yavaslamıs ilaca başladık tiroid kilo yapıyor diyor doktorum
Xxxl Bende 6 aylık hamileyim 3 kilo almışım son 3 ay da da 3 kilo alsam 6 ile kapatmayı düşünüyorum bebeğimin gelişimi de iyi dedi doktor
1234momsss Xxxl inşallah az kilolar alıp kurtuluruz zaten doğumda bi 10 kilo gidiyor bebekle birlikte benım de hedefim 10,12 kg arası bıtırmek dikkat etmıyorum ama ne kadar daha alırım bilmiyorum
Tospikannesiiiii 1234momsss etmiyorum canım oglan da midem hiç bulanmadı o yüzden hep aldım şimdi kız da bulantı vardı bide korona oldum çok alamadım
1234momsss Tospikannesiiiii gecmıs olsun canım ilk aylar bende bulantıdan almıyorum genelde sonra iştahım açılıyor birden