HSena38 Yazz12 başlamadım eşim cinsiyet belli olana kadar aldırmam dedi 😑 23 deyiz insaAllah baslicam hızlıca 🥺
Yazz12 HSena38 ben de öyle düşünüyordum ama düşününce gerek anne gerekse bebek için cinsiyet belli olmadan da alinabilecek şeyler varmış başlasam mı dedim sonra sıkışabiliriz
Mrvnrdlkc Bence çok erken yapmak iyi değil onun yerine paranı dövize çevir biriktir doğumun yaklaşınca istediğini alırsın eskiler boşuna dememiş doğmamış çocuğa don biçilmez diye. Tabi yine senin kararın.
zehracelikkaplan Yazz12 bende 28.ci haftamda başladım erken yapmak isterdim ama taşınmadan dolayı yapamadım az kaldı bitmek üzere benimde şuan 33+5 deyim :)
Bayancorek Yazz12 Bence mantıklı. Resmen yarı yarıya aldım her şeyi. Ayrıca son zamanlarda ağırlaşınca canı hiçbir şey yapmak istemiyor insanın. 30. haftadan sonra zaten uğraşamazmışım hiçbir şeyle. Kafam rahat şimdi. 🌸😌
Annesihemsire Haftadayım sadece Bi kaç parça kıyafet aldım o da heveslendiğim için aldım artık 🙈 28 den önce almak istemedim. Daha önce düşüklerim olduğu için korktum açıkçası.
Yazz12 Annesihemsire evet bu da olası bir ihtimal aslında herkesin karşılaşabileceği bi durum o yüzden erken mi bilemedim ben de
Gmzbiri Yazz12 17.haftada birkaç kıyafetle başladım. Her ay biraz biraz kıyafet aldım. Büyük parçaları 30.haftadan sonra aldım. 34+3 üz yeni bitti.