Duru_su12 Merhaba. 1 yıllık evliyim ve artık korunmayı bıraktık. Ovülasyon günlerimi de gayet değerlendirdik. 14 gün sonra regli olmam gerekiyor. Sürekli bi korku var içimde ya ilk ay denememizde hamile kalamazsam diye. Sanırım çok heyecanlıyım sürekli kendi canımı dinler oldum. Yardımcı olur musunuz? Böyle planlar var mı?
Limonzeytin Duru_su12 illa ilk ay kalacaksnz diye kural yokkı nasıbınız ne zamansa o zaman verecek rabbım. Ben 4 sene bekledm hiç sorun skntı yokken. Nasıpten ötesi yok hayrlısı olsn stres yaparsanz süreç uzar tabi
Duru_su12 Limonzeytin haklısınız aslında ailede 6 yıldır çocuğu olmayan biri olunca korkuyorum galiba. Farkındayım da nasipten ötesi olmaz vakti zamanı var ama işte susmayan bir beyin var.
Haticepkr01 Stres yaptığınız sürece hamile kalma süresi uzuyor tavsiyem rahat olun herşeyin zamanı var 🥰
1ciftyesilgoz Canım ben de Mart ayında korunmayı bıraktım ve ilk aydan hamile kalacağıma kendimi çok inandırdım ama 5. Ayımızdayız ilk üç ay çok kafaya taktım , artık Allah’a bıraktım illa ki bi zamanı var ve sabretmek gerek biraz.