Sanal_koala00 Kızlar 11+4 günlük gebeyim bugün kontrolüm vardı çok şükür bir sıkıntı yok ama doktorum kalp atışı dinletmedi bir problem yok gayet iyi dedi , devlette her kontrolde kalp atışı dinletmiyolar mı daha yeni gebeyim bu 2. Kontrolüm o yüzden bilmiyorum
Annesininportakali53 Sanal_koala00 doktordan doktora değişiyor dinletmiyorsa da endişe etme canım benim ilk gittiğim doktor da 12. Haftada dinletti küçük olduğu için iki kez dinledim bir daha dinlemedim çok yararlı birsey değilmiş durmadan dinlemek şuan 23haftalik hamileyim yani iki kez dinledim sadece ama hareketlerini hissediyorum çok rahat ultrasonda hep çok hareketli yani birsey oldumu söylerler zaten endiselenme
zoomm Sanal_koala00 evet devlet hastanesi dinletmiyo kalp atışını ama iyi bi doktora denk gelirseniz ekrandan gösteriyolar sadece. Ben 31 haftalığım bende hiç dinlemedim ekstra özele gittiğim için orda dinliyorum
Buketyusra Sanal_koala00 profil resminiz çok komik görünce kahkayı bastım 😂😂 devlette her kontrolde dinletende var dinletmeyende ekranda görüyor zaten sadece sesi açmıyor bir sorun yoktur içinizi ferah tutun
Sanal_koala00 Morkelebek26 Annesininportakali53 zoomm Buketyusra Eldgrn Çok teşekkür ederim kızlar cevaplarınız için 😌
Eldgrn Sanal_koala00 devlette öyle canım ben özele gidiyorum ama devlete de gidiyorum arada 11+2 iken gittim hiç açmadı bile kalp atışını ekrandan da göremedim kendisi baktı iyi dedi bitti şimdi 12+6 bekliyorum özele gidicem belki cinsiyet söyler diye 12+1 im şimdi