Aysennn5555 32.haftam ağustosun ortasına denk geliyor öğretmenim tatil olduğu İçin çalışabilir izni alamıyorum eylülde okullar açıldığında 34.haftadayım o zaman çalışabilir raporu alabiliyor muyum bilgisi olan var mj
esradgn123 Aysennn5555 Alınabiliyor ama o iki hafta doğum sonrasına eklenmiyor diye biliyorum Seminerler online olmazsa 31. Haftaya denk geliyor benim bir hafta rapor almam lazım Online olursa tam 32. Haftada okul başlamış oluyor 🤷🏻♀️
Karyaaa Aysennn5555 benim de durumum sizinle ayni . Benim de merak ettiğim çalışabilir raporu aldıktan sonra diyelim 35. Haftada kendimi iyi hissetmedim doktorum çalışamaz raporu verebilir mi?
Fatma023 Aysennn5555 tatildeyken rapor alıp onu doğumdan sonraya kullanmak çokta etik olmaz bence. Ben sağlıkçı olduğum içim öğretmenler ile ilgili bilgim yok. Hem çalışabilir raporu alıp hem tatilde olup hem de doğum iznine eklemek haksızlık olurdu bence. Tabi okullar açıkken doğum izni uygulanmıyorsa o ayrı
123merveemir Karyaaa evet verebilir diye biliyorum. 32 haftadan ayrılmak istemedin sonra kndini kötü hissettin 33 ya da 34 de ayrıldın o zaman başlar izniniz diye biliyorum yani doktor da o zaman verir
Tgbgcli Bende öğretmenim raporumu aldım benim 32. Haftam 8 Temmuzda başlıyordu doktor veriyor raporu bende raporu idarecime verdim sonraki süreç nasıl işliyor bilmiyorum ama şuan 37. Haftadayım e devlette gözüküyor raporum.
Cansuu01 Aysennn5555 ben de öğretmenim canım. 32. Haftamda Temmuz 28 di galiba çalışabilir raporu aldım. 1 Eylül de 37+0 olacağım Allah’ın izniyle. O zaman da çalışamaz raporu alacağım. Zaten en geç 37 de alabiliyorsun.