Dilaraortacc1 Kizlar normalde hayal kurarım çok severim vs şuan 36 haftalık gebeyim ama bebeğimi sanki kucağıma alamicam sanki son anda bir şey olacakta Allahim korusun goremixem gibi kötü hissediyorum kendimi hiçbir şekilde gözümde canlandiramiyorum 😢😢
Marblingg Dilaraortacc1 bir hafta sonra sezeyan dogumum vsr bende cok korkuyorum ama allahin dedigi olur onune gecemezsin teslimiyet lazim allahim sen zorlastirma kolaylastir de hep icinden cok ise yariyo emin ol
Ezgisrerkli Dilaraortacc1 Bende çok korkardım, ama bende sanki kendim ölecekmişim gibi bir his geliyordu hep doğumda ya ölürsem bebeğimi göremezsem annesiz kalırsa diye ama Rabbim’e bin şükür 4.5 aylık olduk 🤲🏻🌸 Hep olumlu düşünmeye çalış lütfen kötüyü düşünüp çekme kendine 🙏🏻
Dilaraortacc1 Mavisperi bende gece ağladım eşim kendi kendini evhamlandiryorsun diyor ama elimde değil
Kleopatra- Bu herkes de böyle oluyor. Çok kişiden okuyorum. Doğum yaklaştığı için, stresten gelen bir öngörü diyelim. Olumlu düşünün, kendinizi rahatlatmaya çalışın. Hepimiz sağlıkla kucağımıza alacağız inşallah.🌸
sendekimsinnn Dilaraortacc1 benimde 2 haftam kaldı bende siizin gibi düşünüyorum hep Allah korusun sanki bebeğimr bişey olacakta göremicem kıyafwtlerini giydiremicem gibi hissediyorum hep bunları düşünüyorum acaba herkesmi bizim gibi
SWEETMOM2 Bnde aynıyım canım 😢zannediyorum kötü bisty olacak olucem doğumda yakın zamanda dedem vefat etti camiye giderken Allah in dediği olur ama olumlu dsunelim olup bitecek herşey gelip geciyo kürtaj oldum mesele ödüm kopuyordu aylar oldu hatırlamıyorum bile sürekli dua edelim kendimize doğumda dualar okuyalım Allah’a siginalim 🌹🌸