Kızlar yüksek tansiyonun getirdiği sorunlarla eşim yaşlandı ve suyum bitti maalesef 34+6 da sezaryen doğum yaptım tabi riskli olduğumuz için iki doz ciğer geliştirici vurulduk çok şükür bebeğimde hiç bi sıkıntı çıkmadı yanıma getirdiler öptüm kokladım ama beklemediğim bilmediğim bi sıkıntı daha varmış emme refleksi yoktu bebeğimin uyandıramadık memeyi tutturamadık hemşire ve ebe de bir kaç kere denedi yenidoğan yoğun bakım doktoru gelip durumu izah etti bi süre bizim beslememiz gerekiyor dedi çok şükür sütüm oldu sağıp götürdüm hergün doğum kilosu 2000 her gün alıp verdi bugün 2030 yarın emzirmeyi deneyeceğimizi söylediler heyecanlayım tutmazsa bir iki gün ara verip tekrar deneyeceğimizi söylediler biberonla alıştırma yapıyorlar bugün itibariyle var mı yaşayan hemen tutar mı bir de eve getirdiğimde bebeğim doyup soymadığını nasıl anlayacağım hemşire ilk aldıklarında siz uyuyor zannedersiniz Şekeri düşer biz sürekli takip ediyoruz dedi peki ben nasıl anlayacağım hem korku hem mutluluk oğlumu çok özledim hemen gelsin istiyorum ama nasıl bir süreç olacak acaba