Flyderndkk EsrSvm gonalf menopur cetrotide gonapeptil. Transferden sonra oksapar estrofem lutinus progestan folikasit aklımda kalanlar bunlar
minikcikolatammm13 EsrSvm yumurta toplama öncesi gonalf , gonapeptyl. Transfer öncesi ve sonrası estrofem, corasprin, folbiol, azitro, deltacortil, progestan fitil. Üç günde bir progestan iğne. Sonuç negatif benim.🖐🏼
Rozmari EsrSvm gonal f femara hap cetrotide transfer öncesi hazırlık lucrin iğne transfer için ve sonrası estrofem coraspin folik asit prednol prograf lutinus fitil proluton iğne duphaston hap ve transfer günü serum tedavisi
EsrSvm @Ceyda76 Canım Merhaba, başka bir post da gördüm seni opu olmuşsun transfer sürecini bekliyorsun sanırım inşallah olumlu olur herşey 🤲🏻 Ben de bu ay başlayacağım tedaviye raporum çıktığı için pazartesi ya da salı ilaçları önden yazdırıcam ön görüşmede muayene olmuştum.Sen hangi ilaçları kullandın tedavin nasıl ilerledi bilgi verirsen çok sevinirim ☺️
Ceyda76 EsrSvm evet cnm ben opu oldum 5.gün embriyolar donduruldu .Pko gorunumluyum ama degerlerım normal. Ignelerımı 7gun kullandım hızlı gelısıyordu bıde egzersiz fılan destekledım sonra 2 tane catlatma ıgnesı vuruldum ıkıncı gun opu oldum .Opudan sonra adetım erken oldu sımdı ıkıncı adetı beklıyorum
Sehrbnon122 Aminenin_annesi yumurta toplama öncesi gonal f ve ovitrella iğneleri ni kullandım transfer sonrası da prulton iğne 4 adet, progestan fitil, folbiol, estrofem, corasprin
minikcikolatammm13 EsrSvm evet canım 2 tane var bekliyorlar🥰 ekim ayında olabilir veya kasım başka tedavi görüyorum şu an
EsrSvm Ceyda76 Aynen öyle canım ben genel merak ettim kimler nasıl kullanmış diye bakalım ben de neler olacak
zamaneannesi80 EsrSvm gonal-f, estrofem, lutinus fitil, ovitrelle çatlatma iğnesi bi iğne daha vardı ama ismi aklıma gelmedi 🙈
teacherozlem Transfer öncesi gonal f 225 menapor 2 toz bir su, sonra cetrotide 250 mg üç gün yumurta toplandıktan sonra ve transfer sonrası bir sürü ilaç, estroferm lutinus vajinal tablet aspirin kan sulandırıcı iğne kalçadan proluton depot göbekten prolutex aklımda kalanlar