sevda_cicegi11 Kızlaaaar yarın doktor randevum var cinsiyetimizi kesin olarak soylicektir ama ben eşime cinsiyeti nasıl söylesem sizce kutunun içine kızsa kız kıyafeti erkekse erkek kıyafeti filan mı yapayım güzel fikirlerinize ihtiyacım var💕💕💕
2pati1baby sevda_cicegi11 doktorunuzdan rica edin size de söylemesin bir kağıda yazıp size versin.Yakın bir arkadaşınızdan ya da akrabanızdan yardım isteyin. Pasta yaptırsın içi pembe ya da mavi ve ailenizle birlikte sizde öğrenmiş olursunuz çok güzel olur.🥰
girl_boy_annesi sevda_cicegi11 benim iki çocuğumun da cinsiyetini doktor. Söyledi eşime çok romantikti🤣 bence pembe patik yada mavi patik koyabilirsin kutunun içine 🥰
Soruyorumm sevda_cicegi11 bence dümdüz söyleyin 😁biz birlikte doktora gittik birlikte öğrendik testi de birlikte yapmıştık.ikimize de kutuda emzik patik kıyafet falan durumu fazla zorlama geliyo ikimiz de çok duygusal değiliz galiba
berceste5155 sevda_cicegi11 benim eşim yanımdaydı ama eğer yanımda olmasaydı doktorla konuşup bir kağıda yazmasını rica edecektim sonra eşimle birlikte açıp aynı anda öğreniriz diye düşünüyordum
sevda_cicegi11 2pati1baby aslında bu fikir cok gzuel ama kendi ailemle suanlik konusmuyorum annemde olmicagi icin biraz yanliz hissederim diye bu fikire yanasamiyorum🥺
girl_boy_annesi sevda_cicegi11 bence çok güzel olur doktorda öğrenmekte güzel kızım da Güzel bir kız geliyor demişti eşim ile birbirimize bakıp kahkaha atmıştık oğlumda da 12. Haftada söylediğin de eşim hiç tepki vermedi dün doktor bacak arasını gösterdi eşime eşim utandı 🤣🤣
sevda_cicegi11 girl_boy_annesi aslında yengemle gitmek istiyodum ama o gelmek isteyince yengem birlikte gidin dedi😊
_edakrsu22 sevda_cicegi11 valla sözde bende cinsiyet partisi falan yapacaktım ben bile ogrenmicektim muanede ama 11 haftalık iken doktor muane esnasında cinsiyeti soylim mi diyince eşimde bende dayanamadık o heyacanla söyleyin dedik hani diyordum.bu haftada cinsiyet falan desem kızar diye düşünüyordum bı anda öyle diyince çok heyecanlandım 😂
Deleted_12 sevda_cicegi11 biz doktora beraber gitmiştik doktor söyleyeyim mi dedi söyleyin dedim ikimizde aynı duyguları aynı anda yaşayalım istedim her zaman sevincimizi aynı anda yasamis olduk sürpriz oldu ikimizede😊 sizde kutu içine bebeğinizin cinyetine bağlı kıyafet koyup sürpriz yapabilirsiniz bence 😊
sevda_cicegi11 Deleted_12 ayyy şuan çok mutluyum eşim izin almiiiiis doktor ikimizede söylesin öyle daha güzel olucaaak😍