Aselsmoms Ervaazmra canım ben adım adım annelikten bioes macun almıştım keçiboynuzu pekmezi ceviz bunlar öneriliyor sosis patates yumurta fazla yenmiyor
Ervaazmra Aselsmoms teşekkür ederim cevap verdiğiniz için. Adım adım annelikten macun aldım dediniz de ona planlama yaptırmama nedeniniz ne acaba?
Ervaazmra Aselsmoms eşler için de beslenme kuralları var mı acaba? Sizin yaptırdığımız kişi takvim ile planlama yapıyor ama doğum tarihi eskiler yanlış yazdırmış emin olamadım şimdi 😔
Ervaazmra Aselsmoms hayırlı günler rahatsız ediyorum ama bişey soracağım size. Nekadar zaman önce başlanıyor yasak yiyecekler yenmemeye yani Eylül de hamilelik düşünüyorsam şimdiden eşimin yumurta patates yememesi mi gerek yoksa daha zamanı var mı ?
Aselsmoms Ervaazmra nedeni yok canım arzu hanımın da tutuyor Emel hanımın da 😍 ikisi de fark etmezdi bana ikisi de işinde uzman 🥰
Archenemy_56 2erkeksnnesi keşke önce duysaymışım o zaman önemli olan sağlıklı olması ama insan ikinciyi ilkinden farklı istiyor işte 😊 allah gönlünüze göre versin inş 😊
2erkeksnnesi Archenemy_56 Amiiiiinnnn canım gerçekten her evlat ayrı bir balllll ama insan oğlu işte bir de olmayanın meyvesini tatmak istiyor 🥰 inşallah hepimizin gönlündeki hayırlısı ile sağlıklı ile gerçek olur 🤲🏻❤️
Aselsmoms Ervaazmra biz ikimiz de bioes macun kullandık eşimle canım ve fazla sıcak su ile duş yapmayı önermiyordu zaten uzun uzun yazıyor neler yapacağını ne ile besleneceğini😍 sanırım doğum yılını bilmediğinde başka bir şey uyguluyordu canım
Armin-Guney Aselsmoms tebrik ederim bu arada , bugun aktif degildim . Simdi görüyorum yazdıklarınızı. Saglikla kucağına almayi nasip etsin Allah . Cok sevindim senin adına 💘😇😇
2erkeksnnesi Armin-Guney bugün tamı tamına 11 haftalık olduk 🥰🥰🥰🥰 10+1 de doktora gittiğimde %60 kız dedi inşallah tutar bizim de planlamamız 😍🤲🏻
Aselsmoms Armin-Guney aminn canımm inşaAllah 🤲💙 Allahım sana da gönlündekini nasip eder inşaAllah canım 🌸💕 hepimiz sağlıkla alalım kucağımıza inşaAllah🤲
Armin-Guney @Ervaazmra @Aselsmoms @2erkeksnnesi Doktorun yanından ciktim simdi kızlar, pozisyonu cok sıkıntılıydı. Bacaklarını kapatmış karnına doğru. Yarim saat kadar bakti doktor %80 kız dedi . Bir sonraki hafta tekrar gel pozisyonu uygun olursa net söylerim dedi 😊😊😊
Aselsmoms Armin-Guney ayyy hadi inşaAllah canımm😍 nasıl sevindim bana da böyle benziyor dedi sonraki hafta kesin dedi 💕