Beyzatuncer beni o kadar korkuttular ki, neden bu kiloda hamile kaldın, bu çocuk doğmaz, bebeği karnınla sıkıştırırsın bilmem ne bissürü, çok ağladım, çok üzüldüm, hele bi devlet hastanesinde doktora gitmiştim ilk o odadan nasıl çıktığımı bi ben bi allah bilir.. sonra düzgün bir doktor buldum, bana söylediği şey korkma stres yapma beni dinlersen gayet sağlıklı bir gebelik geçireceksin dedi. Diyetisyene yönlendirdi, diyetisyen ne derse yaptım, 28. Haftadayım mesela bir yudum kola gazlı içecek içmedim. Bütün ailem şeker hastası, herkes gebelik şekeri çıkar sende dedi ki insülin direncimde vardı ve birde pcosluyum, 24. Haftaya kadar ağzıma tatlı birşey sürmedim, meyveyi bile porsiyonlar halinde az yedim sadece ekşi olanları ve 75 mglık yükleme istedi doktorum riskli ailemde şeker var diye, en yüksek 108 çıktı şekerim açtığımda 78. Doktorum zaten söylemişti çıkmayacak sende çok dikkat ettin demişti. Kilolu hamile kalanlars en büyük tavsiyem sizi destekleyecek doktor bulmak ve onu dinlemek. Çok iyi anlıyorum hepinizi hiç kimse obez hamile kalmak istemezdi, kimse kilosu yüzünden çocuğuna zarar gelsin istemez, kötü kalpli insanları dinlemeyin. Hepimiz o zayıf ve normal kiloda olanlar kadar anne olmayı hak ediyoruz, kimsenin bizi aşağılamaya hakkı yok.