Zeynebim26 seda55seda 6+4 de duymuştuk ama geç olabilir çoğu doktor bekletiyo duyulmama ihtimali anneyi üzmesin diye 🤗
KumsAlyaa seda55seda 6+5 bugün yarın randevum var inş duyarım bazen içimde korku oluyor ama Allah’ın izniyle duyucam inş sende duyarsın Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin hepimize
KumsAlyaa seda55seda İki gündür hamilelik belirtilerim azaldı gibi hissediyorum korkuyorum biraz birde burda bazı okuduklarımda beni çok etkiliyor ama Allah’ın izniyle duyucam inş olumlu olmak istiyorum
Aslan04 KumsAlyaa benimde oyle oluyor bazen bazen goguslerim cok hassas agriyo bi an geliyo sanki yumusackk gitmis belirti
KumsAlyaa Aslan04 Aynen bendede öyle oluyor canım ay inş yarın duyarız ikimizde bende yarın 6+6 oluyorum haberleşelim inş mutlu haberi veririz birbirimize pozitif düşünelim iyi olacak duyucaz miniğimizin kalbini Allah’ın izniyle kesen kaç mm bu arada
Aslan04 KumsAlyaa instagdamdan konusalim mi ayni haftadayiz nasil olsa haberlesiriz ecemeditissi benim hesabim. 10 mm cnm o zaman 5 0 di
290811 Bizimde tam 7 haftalıkken duyuldu rabbim o güzel sesi herkese duyursun 🤲🏼 Diğer hamileliğimde kalp atışı alamadığımız için kürtaj olmuştum bunu duyunca insan çok farklı hissediyo