JEFF Oldu mu böyle bir şey yaşayan.. ilk ay hamile kalan oldu mu? Nasıl anladınız hamile oldugunuzu?? Regl tarihi gelmeden? Ya da süt verirken hamile kaldınız mı?
Summerwine JEFF süt korumaz doktorlar hep söylüyor.Korunmazsaniz her an her şekilde hamile kalabilirsiniz.Kendinize de ufacık bebeğinize de haksızlık etmeyin doktorunuza danışın en uygun yöntemle korunun
Minnosumm89 JEFF bende bebeğim 4 aylıkken hamile kaldım. Valla delirdim. Sezeryan oldu bide. Ama aldırtmadım 20 haftalık oldu
girl_boy_annesi JEFF benim babaannem babamın kırkı çıkmış halama hamile kalmış araların da 10 ay var 🥺 ama görsen bi resimleri var ikiz gibi çok güzel 🥺
JEFF Aslaninannesi01 bilmiyorum 44 günlük bebegim var , 40 çıkmadan ilişki yaşadık regl kesildi o günden , kaş gündürde regl agrısı çekiyorum bacaklarıma vuruyor , şüpelendim
May5bm Ben kaldım 40 kım cıkar cıkmaz hamile kaldım 5 ay 17 günlük cocgum var 14 haftalıkta hamileyim😀 doktor bi sorun olmaz sadce bucudun bozuldu artk toparlanması zor olur genişledi dedi
Oznur3460 Annem bna öyle hamile kalmış abim dogmus 40 çıktıktan hemen sonra hamile kalmış senenin bir bucuk ayı fln biz abimle aynı yaşı paylaşıyoruz 😊 ama bnden sonra rahmi fln toplanamamis bir daha cocugu olmamış ☺️
Aslaninannesi01 JEFF süt korur diye birşey yok eğer şüpheniz varsa kan testi verin ablam yaşadı kırkı çıkar çıkmaz gebe kalmıştı tüplerini bağlatmak zorunda kaldı doktoru 3.cocuga müsade etmedi