Sehrbnon122 Kızlar sabah uyandığınızda yada geceleri uyandığınız da bebeklerin haraketlerini hemen hissediyormusunuz bende bi yarım saat oldu uyanalı ama hala hareket etmeyince bi size sorayım dedim yeni uyandım diye mi acaba 23 haftalık hamileyim bu arada :(
Kubraphoto Sehrbnon122 23 haftalık için çok erken hemen hissetmemen çok normal daha doğrusu o hareket ediyordur ama sen hissetmiyosundur
123merveemir Sehrbnon122 ya yedi yirmidört hareket etmez zaten bu kadarda takma canım her sabah oynayacak diye bir durum yok yada sen uyuyup uyanınca oynacak diye bişi yok ki canı ne zaman isterse oynar siz gün içerisindeki hareketlerine bakın
berceste5155 Sehrbnon122 ben bile sabah uyanır uyanmaz hareket edemiyorum yavrum karnımda iki büklüm nasıl hareket etsin hemen 😂
Sg40_ Sehrbnon122 bende son adete göre 23 haftaligim ama 10 gün geriden gelio gün içinde hareketlerini hissediyorum inanın bu sabah bende bunu düşündüm bende sabahlari hissetmiyorum uyuyo galiba 🙈🌼🌼🌼 anca kendine geliodur elinizi kasiginiza koyun göbek altı benim sağ kasığımda soluma yatıp bekiyorum bı zaman sonra hareketleniyor hissediyorum
Sehrbnon122 Kubraphoto ama kuzum gün içinde cok tekmeleri oluyor ikizler bide cok endişeleniyorum hep haraket etmelerini istiyorum
Kubraphoto Kubraphoto o haftalarda hatırladığım kadarıyla 1 gün hissedip 2 gün hissetmeme durumları oluyordu bende bir gün hatta çok korktum gün boyu bekledim hiçbir kıpırtı yoktu ertesi sanah sağlık ocağına gittim kalp atışlarını dinlemeye hiçbir problem yoktu o yüzden panik yapmana gerek yok bunlar çok normal
Sehrbnon122 123merveemir bende ondan işte korkuyorum canım ikiz olunca bide endişeleniyorum aksamları yüz üstü mü uzandım falan korkuyorum 😥
Oslemasel Aynı stresi bende yaşıyorum😅 bi süre sonra hissetmeye başlıyorum hareketleri. Psikolojim bozuldu valla sürekli hareket takip ediyorum🤣 doğsa da kurtulsam.
Sehrbnon122 Oslemasel kız benimkiler gün içinde sert tekmeler atıyor ama sabah uyanınca falan olmayınca bi merak ediyorum
Sehrbnon122 Sg40_ kız benimde ikiz tekmeler sürekli dolaşıyor göğüs altımda falan ama sabahlar hemen haraketleri hissetmeyince korktum vallahi
Kubraphoto Sehrbnon122 evet mutlaka her an hissetmek istersin ama inan sona doğru artık şunu söyleyeceksin hiç mi uyumuyolar sürekli hareket halindeler bide çok canını acıtmaya başlayacaklar yerleri çok dar olduğu için pıt etseler hissediyorsun birde artık sizin haftalarda hıçkırıkların başlaması lazım
Sg40_ Sehrbnon122 korkma cnm normal dir ikiz bide biraz daha buyusunler bu sefer ne hareket ediyorlar diyeceksin 😊😊😊🌼
Sehrbnon122 ipekveatlas gün içinde oluyor sabahları uyanınca dedim acaba hissedilmemesi herkeste oluyor mu
Sehrbnon122 Kubraphoto hissediyorum canım gün içinde sert tekmeler falan geliyor göğüs altına kasıkkarıma
berceste5155 Sehrbnon122 karnını salla canım bir de yan yat benim bebeğim genelde yan yatınca hemen hareketkenir
minik_koala_ve_annesi Sehrbnon122 bu haftalarda duzensiz olur kuzum daha 😊ben 27 haftalik oldum daha yeni yeni anlayabiliyorum benimki cokmu nazli olacak.ne 😇😅
Sehrbnon122 minik_koala_ve_annesi yaa olabilir canım benimkiler gün içinde cok sert tekmeler atıyorlar hissediyorum ben uyuduğumda yada uyandıgım esnada nazlanıyorlar galiba benimkiler de