smglplt1453571 Benim ilk gebeligim 45 kilo ile hamile kaldım 31+4 haftaligiz sacede 8 kilo aldım ilk 3 hiç almadım
bebegim42_ Deletedmom_37 78 le hamile kaldım 67 ye düştüm şuan 29+4 üz 70 kiloyum 3 kilo aldım rahatım ☺️
momeva Deletedmom_37 77 yle kaldım, 89 dum en son doktor son 3 kg hakkım olduğunu söyledi 🥹 ama ben kendimi hafif hissediyorum 😂 34 teyim
hunilimom Deletedmom_37 evet 😂 ilk gebelikte zaten tansiyonum vardi bunda da çıkar korkusu ile ekmek pilav makarna tarzı şeyleri yemedim meyve tükettim daha sonra şeker çıktı bı ara onda da diyetisyen ile devam ettim sonra herşeyi bıraktım kilo almaya başladım
2bebeannesiii Deletedmom_37 47 kilo ile hamile kaldım 26 haftalık oldu , 51 kiloya çıktım . O da bebeğin kendisiyle suyunun kilosu diyo doktorum 😂
Kbrakrs 54 ile hamile kaldım 62 yim 🫣 8 kilo aldım 32. Haftamdayım 🥹🥹 dilerim bebek alır da ben daha kilo almam 🤲🏻
tugbamommm ipekveatlas ay harika o zaman 😍😍 hepsi gitmesin ama en aşağa bi 10 kilo vereyim istiyorum inşallah bende 🙈😂😂
ipekveatlas tugbamommm ben de öyle istiyodum zayıftım normalde gitmesin hepsi diyodum ama emzirince maalesef gitti hepsi
Aynur1215 Deletedmom_37 50 ya da 51 kilo ile hamile kaldım. Şu an 47 kiloyum. 23 haftalık hamileyim.😊