hunilimom Deletedmom_37 İlk kızımda 86 ile hamile kaldım 115 ile doğurdum şimdi 97 ile hamile kaldım 38+5 deyim 105 kiloyum
Deletedmom_37 hunilimom ya bende 80 kiloyla hamile kaldım şuan 6+6 yım korkuyorm çok kilo almaktan yüzüm gözüm şişecek çirkinleşicem🥲
hunilimom Deletedmom_37 bu hamilelikte istesem de alamıyorum ilk 4 ay dikkat ettim dikkat edince alinmiyormus
tugbamommm ipekveatlas verebildiniz mi peki hiç🤭 aynı kaderdeyiz neredeyse birde benim devam ediyor alımlar 🙈😂
Deletedmom_37 hunilimom nasıl dikkat ettiniz mesela benim boğazım durmuyor sürekli yemek istiyorum diyet falan mı uyguladınız
DefneErva Deletedmom_37 Amin, çok amin.. İnşallah doğuma da kendi kilomla girerim. Bana da çok amin 😂😂
hunilimom Deletedmom_37 evet 😂 ilk gebelikte zaten tansiyonum vardi bunda da çıkar korkusu ile ekmek pilav makarna tarzı şeyleri yemedim meyve tükettim daha sonra şeker çıktı bı ara onda da diyetisyen ile devam ettim sonra herşeyi bıraktım kilo almaya başladım
Zeyyyneeep Deletedmom_37 68 le hamile kaldım 34+2 1 kilo aldım 69 um ilk 4 ay 5 kilo vermiştim onu geri aldım bu sürede
Evinasya Deletedmom_37 kiloları napcaz ya🥺 kilolu hamile kalmakta sıkıntı ama yapacak bişey yok kilo almaya meyilli yapım var. 93 ile hamile olduğumu öğrendim. 19+3 94 şimdilik bundan sonra ne olcak 🥺😪😂
Gamze_akgunn Deletedmom_37 benim 8 ay boyunca kusmaliydi 59 la hamile kaldım 65 le doğurdum 5 gün sonra 59 a düştüm
Grayworldinsideme 54 ile hamile kaldım 74 ile doğum yaptım. Toplamda 20 kilo😪doğum yapalı 9 gün oluyor ve 68 kiloyum sadece 6 kilo gitti malesef
Sinemsisss 68 ile hamile kaldım 91 kiloyum şuan 23 kilo aldım 37+3deyim rekora doğru gidiyorum galiba 😅