busey_42 Kızlar çok şükür bugün sabah 8 de doğum yaptım spinal sezeryan belden uyuşturuldum. Herşey çok güzel çok şükür bir sıkıntı yok anca gazım daha çıkmadı bu saat oldu ne yapabilirim acaba
yigitinannesiiiii busey_42 bol bol yürümek bide burda kayısı kompostosu iyi geliyormuş galiba öyle okumuştum
Hediyemmm busey_42 çok şükür canım gözün Aydın olsun saglıkla büyüt bebegini 🥰banada dua et bende saglıkla kucağıma alayım bebeğimi🥰❤️🤍🌸🌸💕
Damlaefnan busey_42 gözünüz aydın bende pazartesi olacağım Allah’ın izniyle nasıl geçti çok ağrı oluyor mu bilgi verir misiniz 🫣
busey_42 yigitinannesiiiii sağol canım öyle yürüyorum kayısı suyu da içiyorum geliyor gibi oluyor ama yine gidiyor
busey_42 Hediyemmm inşallah canım Allah razı olsun sende bir avazda kurtulursun sağlıkla kucağına alırsın inşallah ☺️
busey_42 Damlaefnan sağolasın canım valla hiç olmadı sonda takilirken biraz acıdı o da zaten kısa bir işlem. Sonra da sezeryan da çekistirmeleei hissettim uyusuktum ama yine hissettim. Gazım da daha yeni çıktı çok şükür biraz ağrım var fazla yok sutum de gelmedi 🤷
busey_42 Aysekalkan sağol canm.yürüdüm evet Gazı mı çıkartabildim hiç zor olmadı aynı bildiğimiz gaz çıkarma 😂.
Bsrceviz Kubraphoto asla tarifi yok 🫣 Tabi yürüdükçe geçiyor iyileşiyorsun ama yürüyemiyorum çok berbat
busey_42 Bsrceviz ay sana derken bana oldu yeminle böyle bir ağrı yok çok kötü yürüyemedim resmen dün gece😔
Kubraphoto Bsrceviz off rabbim yardımcımız olsun gerçekten kolay değil her iki yollada canından can çıkıyor kolay ve acısız yolu maalesef yok
Aysekalkan Canselldefnesuuu Ipekcntrk iyiyiz çok şükür bebeğinm kuvezde beslenmesi düzenli olursa oda enkisa sürede bizimle olacak hastanede birakdim geldim😔😢
Ayse_tusem_buglem busey_42 çok geçmiş olsun bol bol yürü ve su iç.ben kayısı hoşafı içmiştim hiç tavsiye etmem ben rahatladım ama bebek gazlı oldu mahvetti beni sabahlara kadar bagirirdi