Burcin6 Kızlar bugün dr gittim 15 haftalığımm doktor baktı bacakları kapalı uyuyor kıza benzettim dedi bu kız demesi için yeterlimi anlayamadım çoook merak ediyorum🥰
15689 Burcin6 benimde 12.haftada böyleydi bacakları kapalıydı doktor arası boş görünüyor kıza benzettim dedi 16da netleşti kız olduğu😍
Nursemother Burcin6 bende 15 .haftanın icerisindeyim kıza benzetti ama erkek de olabilir dedi anlayamadı pek haftaya yine gidicem 😊
Asel_im Burcin6 kızlar utangaç oluyorlar 😁 kızımda 22 haftalık hamileydim öğrendiğimde o da kesin bişey söylemedi doktor kıza benziyor dedi. Oğlumda maşallah paşam açmış bacakları ben burdayım dedi 😁😁
Deletedmom_12 Burcin6 12 de kizda olsa erkek de olsa belli ediyoo kendini cnim doktorlar anliyo pozisyonundan falan Bnim doktorum cok erken bulunmustu tahminde dogru cikti
Burcin6 Asel_im ilk kızım da 17 haftalıkken dr zorla uyandırdı da öyle görmüştük bunada sadece bacakları kapalı organ görmüyorum ama o şekilde uyuyor kıza benzettim dedi zten bende başından beri kız hissediyordumm ama meraktan duramıyorum devletteki doktorlarda pek ilgilenmiyor