Feride68 Kızlar suda doğum yapmayı düşünen varmı ben suda doğum yapmak istiyorum arkadaşım tavsiye etti çok rahatlatıyormuş
Pineapplee Feride68 suda doğum yapma fikri beni daha çok geriyor nedense 😂 ama suda doğurup güzel geçtiğini söylerseniz fikrim değişebilir denerseniz haber verin 🙏🏻❤️❤️
Feride68 Rabia_gngr Ewt görüştüm yapmak istiosan yapabilirsin dedi bende 37 haftalık hamileyim randövin ne zaman senin
Rabia_gngr Feride68 randevum cuma günü. Haftada 1 kez görüşüyoruz doktorumla. Hayırlısıyla saglıkla kucagınıza alın yavrunuzu
Feride68 Pineapplee Karar falan değiştirmezsem suda doğum yaparsam paylaşırım sizinle arkadaşım ilkini suda doğum yaptı ikinciyide istemiş ama koronadan dolayı izin vermemişler normal doğum yaptı iki doğum arasında su daha kolay ve rahatlatıcıydı diyor
arzuhasan Bende suda doğurmak istiyorum ama çok pahaliymis öyle diyor herkes siz nerde ve ne kadara doğum yapacaksiniz
Cdlmeryem Suya dogum yaptim su müthiş rahatlatıcı ve doğal ağrı kesici, güzel bir deneyimdi ben tavsiye ederim