sudamlasi Asilinannesi enfeksiyona benzıyo idrarda yanma, kötü kokulu akıntı, kaşıntı, sarı yeşil akıntı kasıklarda ağrı vs. Doktoruna söylemelisin sana göre uygun tedavi uygular☺️👍🏻
Esennur Asilinannesi ilişkiye girmemen gerekiyor bendede aynısı oluyordu doktora sordum bana öyle demişti. 3 aydan beri ilişkiye girmedik sol bacağıma ağrı giriyorsu kasılma falan oluyordu doktor ilişkiye girersen kanama da görebileceğimide söyledi hem kendi. Hemde bebeğin sağlığı için uzak durmak zorundasın
Adakus Asilinannesi o bendede olmustu canım bak ilişki öncesi ve ilişki sonrası 2 bardak su iç ve ilişkiden sonrada hemen kalk ılık su ile vajinanı durula ben 1 sene yanma cektim üstelik enfeksiyonum olmamasına rağmen hamile kalınca bu dediklerimi hep yapa yapa hem cok su içmiş oldum hem de enfeksiyon kapmadım eğer yanman olursa anla ki vücudun su istiyor senden 😊 bu enfeksiyon ve yanma ustası oldum dediğimi yap ne sana ne bebeğe gram zarar olmaz emin ol tabi kan man akarsa o ayrı hemen doktora koş ama yoksa dediğimi yap ben yaptım çok şükür sorunsuz doğurdum 🙏🏻 Koorkmaa 🙆🏼♀️🙆🏼♀️🤗
Asilinannesi Adakus haklısın ben çok su içen bir insan değilim dediğini uyğulayacağım mutlaka yardımın için çok teşekkür ederim dünyanın en kötü şeyi enfeksiyon sanırım😞💙