Arzu_uu yeninesilxanne devlet hastanesinde söylemezler gıdıyorsan ama özelde tahminde bulunurlar çümkü 12 haftalıkken cinsıyet bazen oluşmamış oluyor kız dedıklerı erkek çıkabilir ilerki haftalarda o yüzden en erken 14 ve 16 hastada net belli olur bebeğin pozisyonu uygunsa
Eldgrn yeninesilxanne bende 12+1 oldum 12+6 iken gidicem inşallah gösterir ya gittiğin doktor cinsiyet konusunda tecrübeliyse bence söyler haberlerini bekliyorum canım 🥰🥰
yeninesilxanne EmineDefneGokce hadi yaa,devlet e gidiyorum 🥲 çikolata yiyip gitçem bi şansımı deneyim 😁
EmineDefneGokce yeninesilxanne yine de söylemiyorlar canım :) özelden doktorlar çok net inceliyor zaman ayırıyor. Bebeğin hareket edip bacağını açmasını bekliyor . Devlet öyle zaman tanımıyor
aysegul26222 15/16 hafta kesinleşiyor genelde . Benim 16 haftada erkek dendi emin şekilde .21. Haftada detaylıda kız olduğunu öğrendik sonra hep kız dendi … sabırlı olun
Nursemother aysegul26222 ben 15. Haftanın icerisindeyim hala tahminde bulunmadilar bı kız bı erkek belli değil ne olduğu 🙁 https://resimyukle.io/g/Gg8S5m264Q
Gizem2424 aysegul26222 o problemi bende yasıyorum bi kız bı erkek sasırıdm detaylıyı beklıyorum bende
yeninesilxanne Gittim baktı ama cok kücük gözükmüyor daha önümüzdeki ay belli olur dedi :) 1 ay daha sabretçez bakalım 🤗😍
ebru345 yeninesilxanne hayırlısı olsun Allah gönlünüze göre versin. Bende 14+5 haftalık olunca gidecem bakalım soyleyeceklermi