2pasaannesi Mom69 hayır benim hiçbir şikayetim yoktu, doktor kontrolünde öğrendik. Bide benim değerim de bayağı yüksekti. Bence iki günde bir düzenli kan verin
2pasaannesi Kızlar çok şükür dış gebelik değilmiş 😍 Hepinize yardımlarınızdan, desteklerinizden ötürü çok teşekkür ederim 🥰
2pasaannesi Yeniiannecikk benim kan verdiğim yerden kaynaklı bi sorun oldu sanırım, çok şükür gebeliğim sağlıklı ilerliyor.
Sureyya1 EmineDefneGokce 5. Hafta ama ilk beta 300 cikmisti sonrasinda kan istemedi doktor malesef bugun 2400 civari olmasi gerekirdi ama ultrasonda gorunmedi hemsireler kanda alamadi kollarim delik desik oldu bende kan vermeden acilden geri geldim
2pasaannesi Sureyya1 karından mı muayene etti alttan mı? Şuan görünmemesi normal bence benim 2 bin küsürlerdeyken alttan muayene ile zar zor gözüktü
Sureyya1 EmineDefneGokce bilmiyorumki degerimi yarin ogrencem nasibse.bas donmem beni cok endiselendiriyor. Birde 3 yilin sonunda ilk defa gebe kaldim korkuyorum
2pasaannesi Sureyya1 tansiyonunuzu ölçüyor musunuz? Benim de tansiyon düşüklüğünden kaynaklı sürekli dönüyordu. Tuzlu leblebi, tuzlu ayran falan tüketmeye çalışın belki faydası olur.