EmineDefneGokce 2pasaannesi yok canım malesef artış normal değil çok çok üzgünüm . Dış gebelikte kürtaj olmuyor canım . Erken farkedildiğinde iğne ile düşürülüyor. Geç farkedilirse ameliyat
2pasaannesi EmineDefneGokce anladım 😥😥 şuan aşırı derecede kötüyüm ya. Ne zaman doktora gideyim peki? Devlet hastanelerinde randevu bulamıyorum şuan
EmineDefneGokce 2pasaannesi şuan gitmeniz bişi değiştirmez bin üzerine geçince görünür canım haftaya gitmen lazm
Denizdenizz 2pasaannesi dış gebelikte önce yükselip sonra düşüyor sonra tekrar yükseliyor 1000 in altındaysa ultrason ile genelde göremiyorlar benimde başıma geldi önce takip edildi sonra kürtaj yapıldı sonra iğne yapıldı çok şükür düştü.
Denizdenizz 2pasaannesi yoo ona doktor karar verir benimkini hiç ultrasonda göremedi ama kanda hamile çıkıyordum
Denizdenizz 2pasaannesi doktorun takipte kalması gereken Bi durum bence bir kadın doğum doktoruna git
Rozmari 2pasaannesi doktor takibinde olmanız gerekiyor 1000 Li değerlere ulaşmadan bulgular dış gebeliği işaret ederse iğneyle düşürürler benim değerim en son 300 -500 gibi bir şeydi kese görebilmek için yeterli değer değildi ama adet tarihime göre değerin artmaması uzun süreli kahverengi kanamam tek taraflı kasık ağrım şişkinlik basınç gibi bulgular zaten dış gebeliği işaret etti iğne verildi zaten iğne de ilk hafta beta hcg İ arttırıyor sonra düşürüyor o yüzden bir aylık bir sürede sıfıra düşüyor bir tanıdığın on binlerdeyken iğne vermişler düşmemiş laparoskopiyle temizlemişlerdi tüpe girerek ayrıca dış gebelikte rahim içinde gelişen bir şey olmadığı için doktorlar kürtaj önermiyor gebelik tüpe yerleşiyor çünkü
2pasaannesi EmineDefneGokce sizin bu dış gebeliklerde başka bi belirtiniz var mıydı? Ağrı sancı lekelenme falan gibi
Rozmari 2pasaannesi merhaba ben bir defa geçirdim kanı hep aynı yerde mi verdiniz kahverengi kanama lekelenmeniz ve tek taraflı kasık ağrınız var mı benim dış gebelikte değerlerim düzensiz arttı kahverengi kanamam başladı ve pıt pıt diye tek taraflı rahatsız edici bir ağrım vardı sıkı beta takibiyle iğneyle düştü herhangi bir operasyona gerek kalmadı
2pasaannesi Rozmari merhaba, ilk iki kanı aynı yerde verdim. 3. Yü devlet hastanesinin acilinde 4. Yü özel bir hastanede sadece ikinci verdiğimde düşüş görüldü şuan yükselişte
Rozmari 2pasaannesi iki günde bir en az yüzde 60 artış yeterli beta hcg için belki yavaş da artmış olabilir kan vermeye devam edin
teacherozlem 2pasaannesi testinizi aynı hastanede aynı saatte verin mutlaka iki günde bir farklı merkezlerde farklı çıkar
teacherozlem Öncelikle sakin olun dış gebelik olmayabilir iki günde bir kan verin ve aynı merkez aynı saat olsun örneğin ikinci kanı kaçta verdiyseniz iki gün sonra aynı saatte verin ama önce sakinleşin derim dış gebelik demek için çok erken
2pasaannesi teacherozlem çok teşekkür ederim ama ister istemez panik yaptım ondan başka bir şey düşünemez hale geldim. Yarın tekrar aynı merkezde kan vericem inşaAllah ve doktora da başvurucam. Dün sabah 147 idi bugün 281 Artış anormal değil mi?
Rozmari 2pasaannesi sizin dış gebelik demek için erken çünkü kahverengi lekelenmeniz ağrınız yokmuş benim daha ilk günlerde itibaren vardı bir de artışı iki günde bir takip etmek gerekiyor mesela yarın verecekseniz kan önceki gün 141 çıkan değerin üzerine katlayarak hesaplayın bugünkü çıkan değerden anlaşılmaz ya da bugün verdiğiniz için zaten iki gün sonrasına yani Cumartesi günü tekrar verin o zaman 280 lı değerin üzerine koyup hesaplarsınız en az yüzde altmış ya da iki katı artacak
2pasaannesi Rozmari hiç ağrım, sızım, bir şikayetim yok çok şükür. İçimi rahatlattınız çok teşekkür ederim. Benim stres yaptığım konu dış gebelikse yaşayacağım süreç, elhamdulillah iki tane evladım var ama yinede insan üzülüyor
2pasaannesi teacherozlem EmineDefneGokce Rozmari Devlet hastanesine başvurdum bu sabah acilden giriş yaptım 4-5 tüp kan aldılar. Beta ya da bakmışlar değerim 404 çıkmış iki gün önce 147 çıkmıştı. İyi mi sizce? Sonuçlarımın hepsi çıkınca doktorla görüşeceğim inşaAllah