Dilarac Kızlar evimde kalörifer böceği var 2 kez ilaçlattım gene gitmedi mutfağa gidemez oldum gece gözüküyor ne yapsam gitmiyor yuvasını bulamıyorum raidin yemini de aldım yok ne yapsam yok çaresini bilen yok mu Allah rızası icin uyuyamıyorum 🥹🥹
Bussi Dilarac yuvayı bulmanız önemli ya detay hamam böceği aldik biz bizimkiler gitti yani geceleri falan hiç yok allahim gelmesinler bi dahada
Dln_elmas Dilarac İlacın ismini bilmiyorum ama haşereler için şırıngali ilaç var o birebir bizde de kalorifer böcekleri özellikle geceleri cikiyolardi sizin 2 tane bizimki doluydu her yere eşim sıktı bidaha hic görmedim
Aybukemom Dilarac gitmez , delikleri hepsini alçıyla kapt kırık köşe ne varsa giderlere kapak tak birde eczaneden kothrine al
Gizem2424 Bu sene o bela benımde basımda alsa olmazsı bizde bekadar ılacladık neler yaptık ama gitmıyo😞
Bussi Dilarac detan hamam böceği ilaci ah yazabilsem neler yazcam 🤣 onu evin belirli cikabilecek yerlerine koyduk daha da gormedim
TTtutku Dilarac onlar istilası tür ve birbirlerinide yiyor onların yedgi şeyden zehir topları yapın sonra etrafa koyun onları yiyip yuvaya dönünce ölürler olusunude diğerleri yer böyle böyle biter birde delik olan her yeri alciyla kapatın
Dilarac TTtutku şimdilik hazır bi yem aldım yiyip yuvaya götürüyor ölüyorlar ama gene var çare olurmu bilmem
Elanurunannesi Dilarac Kankah ya da maxroach jel böcek ilacı kullanın bulabilirseniz ben ikisi sayesinde kurtuldum kesin çözüm.
Elanurunannesi Dilarac Ben seyyar böcek ilacı satan bi satıcıdan bulmuştum ama internette de satışı vardır belki bir bakın derim