Cnsukdr51 Kızlar kız bebişe hamileyim. Bu sene aşure yapmayacaktım ağırlaştım bugün itibariyle 35 haftalık olduk bu arada teyzeleriii ❣️ Bir kaç kişi aşure yap kız çocuğuna hamilesin diye öyle bir adet mi var acaba, ben hiç duymadım da daha önce. 🤨
Vera09 Cnsukdr51 kiz bebekle asurenin ne baglantisi var? Annem yapti ben de oturdum yedim valla bu halde nasi asure yapalm
3babymom Cnsukdr51 hiç duymadım ben de kıza hamileyim yorgunum havalar sıcak çok zor geçiyor canım istiyor ama yapmaya halim yok keşke biri yapsa da gönderse diyorum 😞
Ebbruc brgul_34 a101 yada bimde paketli olanlar var. Ev yapımı gibi olmuyor ama içine bikaç malzeme daha koyup güzelleştirelirsin, ben öyle yaptım nefsimi körelttim ☺️
minikmucizemmmmmmm Cnsukdr51 benimde kızım olacak hiçte öyle bir şey duymadım canım saçma bir bağlantı kurmaya çalışmışlar
Nazendehanim Cnsukdr51 aşure berekettir kız çocuğu berekettir diye bağlantı kurucam da hamileliği asureye denk gelmeyenler ne olacak 😅 hurafe . 😅
SimayeceninAnnesi Hiç aşure yapmadım ama cok canım cekıyor bu gunlerde durmadan aşure vıdeosu fotografları var oturdugum yerdede komsular mahsallah ne bişi yaparkar be bişi getirirler bayram adetleri yok kurban kesıp dagıtmak ozel gunlerde böle seler yapmak dagıtmak yanı bomboş ınsan sürüsüyle bir binada yasıyorum ben mesela kısları balık yaptıgımda bıle aynı kattakılere dagıtıyordum biri biz balık yemıyoruz apartmanda kokuyo fln dedı bende her hafta yaparım vala balık kokuyo dıye yapmayalım dıye terslemıstım lan ben evımde yapıyom kokuyo apartmandakı kokuya napıyım o gunden berı hcbısı dagıtmıyorum gercekten yenı tasındım bırde buraya neyse aşure dıyorduk yanı dagıtan yok arkadaslar aılemde baska sehırde kendı kendıme yapmayı denıcem ınsallah becerırırımmmm 😞😞😞😞☹️☹️☹️☹️☹️☹️☹️