Öncelikle sezeryan olacak annelerim hiç korkmayın demekle başlıyorum. Benim ki planlı isteğe bağlı sezeryan oldu. Bu sabah girişimizi yaptık ardından odada önlüğü giydirip ameliyathane ye indirdiler. Sonda dan çok korktuğumu söyledim daha önce alttan muayene bile olamayan çok panik biriyim bu arada. Rica ettim ve önce spinal yapıldı ve cidden damar yolum daha çok acımıştı hiç hissetmedim bile dedim ki hepsi bu muydu. Ardından uyuşmami beklediler ve sonda takıldı zerre hissetmedim. Doktor geldi başladılar ameliyata. Dokunduğunu hafiften hissediyorum ama acı yok. Hafif bi cekistirme hissedeceksin normal dediler ve baktim ki bebegim ağladı. Kesmeye baslamalariyla bebeğin gelmesi en fazla beş dakika sürdü. Doktorum çok iyi ve eli hafifti. Tüm ekip çok güler yüzlü. Mukemmel bir doğum yaşadım. Odaya getirdiler ve doktor sütun biraz geç gelebilir normal dedi ilk başta biraz mama verdim çok geçmeden emzirdim. O emdikce süt gelmeye başladı. İlk yürüyüş hafif zor oluyor ama yürüdükçe daha da iyi oluyorsunuz gerçekten. Bana arkadaşlarım bu doktoru övünce Antalya dan sırf onunla doğum yapmak için adiyamana geldim. İyi ki de gelmişim. Adiyamanda bulunan annelerime kesinlikle tavsiye ediyorum, hem mesleğinde hemde el hafifliginde mukemmel bi doktor. Çok güler yüzlü ve onunla kendinizi emin ellerde hissediyorsunuz. Eğer doktoru öğrenmek isteyen arkadaşlarım varsa ismini verebilirim.