Gizem2424 İdrar yolu enfeksıyonuma 2 farklı antıpotık içtim gecmıyor kasıklarım agrıyor zor yuruyorum kıyafetımı gıymeye egılınce acıyor karnım nasıl kurtuldnz basına gelen varmı20+5 gnluk gebeyim
tazebiranne_hg04 Gizem2424 bol su + tuvaleti eşinizle bile kullanmayın mümkünse sürekli temizleyin + iç çamaşırını gündelik değiştirin
Mutlu-anne1 Gizem2424 bende de biraz enfeksiyon var doktor um bana bol su içmemi söyledi ben 5 lt yakın içiyorum günde bide tuvaletini tutma gelir gelmez yap oda iltihap a yol açıyor
Miniklerin_annesi67 Gizem2424 kurtulamadim 😂 kendisi gelip gidip arada yoklar saolsun çok şükür. Şiddetli değil geçmiş olsun 😌
VildanNaz İlk hamileliğimde de geçirdim o enfeksiyonu şuan ikinci hamileliğimde başıma dert bir sürü şey kullandım geçici süre kesiyor tekrar başa sarıyor çektiğim ağrısı cabası 🥴🤦♀️
Gizem2424 VildanNaz zor yürüyorum sizdede oluomu kasık agrısı egılınce karnım acıyır üstumü gıyınırken
Eslim02 Gizem2424 Bende 11 +4 hamileyim çok yüksek derecede enfeksiyon çıktı idrarımda hamile değilken yakalanmıştım bir kere 10 tane antibiyotik iğne vurulmuştum anca temizlendim şimdi gebelilte o kadar zor ki ağrısı yanması herşeyi ayrı dert bol su içtim banamısın demiyo hala :(
VildanNaz Gizem2424 yürüyemiyorum bende bazen bacaklarım tutmuyor hastanelik oluyorum ağrıdan ağlıyorum
istanbullu_gelin Bende de enfeksiyon çıktı ağrı sızı olmuyor ama iç çamaşırım çok çabuk kirleniyor. Doktor bol su iç dedi içiyorum ama idrarım bulanık hala
Merveata Turna yemişi (cranberry) diye bir kuru meyve var doktorunuza danisip bunu yiyebilirsiniz ben antibiyotikten care bulamayinca bunda çare bulmustum. Eczanelerde cranberry takviye gida olarak hapi da satiliyor bir arastirin derim. Dogal bir amtibiyotik.
Melegimin_annesi Gizem2424 kurtulamadım yanma ve kaşıntı arada ağrı oluyo rahim mi kasılıyo ne oluyo bilmiom ağrı saplanıyo sık tuvalete gittiğim bol bol su içtiğim hâlde halâ enfeksiyon var
Oznur1_23 Gizem2424 ben 9 aydır kurtulamadım ilk hamielligimde de aynıydı toz içiyordum rahatliyordum sonrası yine aynı
ikkrk91 Gizem2424 iki kere gecirdim ikisinde de antibiyotik tedavisi verdi kullandim gecti. Sonra bir sure sonra tekrar oldu. Bol su , hergun ic çamaşıri degisimi, ebeveyn banyosunu tek kullanmama ragmen oluyor yani tamamen gectigini düşünmüyorum kimsede .