Mucizemi_beklerkennnn Kizlar bn 24 hftaligm 1 hftaligna doktormn izniyle mrsine geldik bebegm 3 4 gndur gayet iyi harekt ediyordu ama 2 3 saattr harekt etmiyor norml mi ne yprsam ypayim ayni harekt yok npmaliyim acil esime soyleyemiyirm
Vera09 Mucizemi_beklerkennnn 2-3saat normal geldi bana haftaniza gore. Cikolata tatli biseyler yiyip uzanin
Turkolog12 Mucizemi_beklerkennnn 2-3 saat çok normal 1 gün boyunca hiç hareket etmezse sorun var demektir daha küçük benim de 25 haftalık bazen akşama kadar hareket etmiyor akşam da yerinde durmuyor ama sen yine de içim rahat etsin diyorsan doktora git bence 🤷
minikmucizemmmmmmm Mucizemi_beklerkennnn sol tarafına sessiz bir odaya uzan canım cikolata fln ye endişe etme o haftalarda düzenli hareket hissedemeyebilirsin normal canım
ipekveatlas Mucizemi_beklerkennnn karnını tutup baya bi sars böyle zorla hareket ettirir gibi korkma bu müdahaleyi doktorum bana bizzat üzerimde yaptı. %99 her bebek hareket eder eğer bi sorın yoksa demişti
Ebruka02 24 haftalık bebek çok küçük daha her saat hareketlerini hissedemezsiniz gece uyurken bekleyin hissedemezseniz sabah gidin doktora çünkü 2-3 saat o kadar küçük bir bebek için normal
Halime2 Bende 24+1 haftalığım inan hareketlerini takip etmiyorum bu sekilde. Bebek cok kücük ve zayıf yeni yeni hareketlendi zaten bebeğimiz. Benimki arada atıyor en son 6 saat once hareketini hissetmistim mesela belkide daha fazla