Aysenkaplann aysee005 valla şuan feci halde ağrıyo doktorumdan imzalı kağıt aldım yarın dişçiye gidicem ☹️
Minikoanne aysee005 çaybardahı yarısı kadar sirke içine bir çay kaşıgı tuz at karıştır iyice gargara yap bide karanfil yagı da direk kesiyor
Minikoanne Aysenkaplann valla en iyisini yapmışsın gitmek daha mantıklı bn de antibiyotik kullandım 37 haftadayım çok şükür iyiym doğumdan sonra çektircem
aysee005 Minikoanne 2 Svdkrm bende 16 haftalık diş çıkarıyorum 20 lik ondan ağrıyor ne yapacam bilmiyorum ağzımı açamıyorum 😌
Svdkrm Hm anladım son aydasınız. Bnm yeni dha ve dayanacak gücüm kalmadı. yemeden içmeden kesildim. üzüntüden, ağlamaktan bebeğe bişey olacak dye korkuyorum ..
Aysenkaplann aysee005 canım antibiyotik verdi bitirdim ama hiç bir işe yaramadı hala şiş :( tekrar gidicem
aysee005 Aysenkaplann ben hiç gitmedim 20 lik dişlerimi çıkartıyorum çok zorlanıyorum ne yapacam bilmiyorum inşallah geçer ikimizinde
Aysenkaplann aysee005 canım yeni çıkartıyorsan mutlaka git ilaç yazdır benim dişim çıktı üstü apse yaptı. Kaç haftalıksın