Pazartesi günü 39.haftamda sezeryan olucaktim ama.oglum.pazar.gunu gelmek istedi. Pazar sabah idrara sıkışık uyandım kalktım ve. İdrarımı tutamadım suyum geldi idrarla birlikte eşimde hemen uyandı ve ılık bir duş aldıktan sonra doktorumu aradım valizimizi alıp hastaneye geldik ebe hemen muayene etti suyum gelmişti yatış verildi spinal anesteziye alındım. İğne hiç acitmadi. Bile saniyesine bacaklarım sıcak oldu ve uyusmaya başladım doktorum hemen. İşlemi başlattı ve kısa sürede.oglum doğdu ağlama sesini duydum ufak bir öpücük kondirdum oğlumun solunim skıntısı vardı gozetime aldılar. Bir kaç saat sonra.duzelmeyince. Akcigerinde enfeksiyon var kapmis dediler yatış verdiler. Bugün 4.gun oluyor. İkinci gün solunumu çıkarttılar nefes alıyordu rahat sadece antibiyotik tedavisi uygulanıyor sütümü sahip goturuyorm maşallah daha iyi smdi. Yarın 5.gun ve topuk kanı alma.gunu kandaki enfeksiyon değerine bakıp taburcu edip edilmemesine karar verilecek. Smdiden çok özlüyorum kuvezde.dokinmak.ostiyorim koklamak istiyorum rabbim tüm evlatlarımızı korusun. Yoğun bakımda yatan o kdar bebek varki oraya girmek beni ürkütüyor rabbim tüm annelere şifa versin. Oğlum 3665 gram doğdu bu arada. Kısa.surede ayaklandimm oğlum için Allah herkese nasip etsin