Pln1994 şeker için hamur işi ne biliyim tatlı kızartma bunları keseceksin zaten doktor kontrolünde oluyorsun korkma o yüzden ama sana bir şey diyeceğim benimde kilom var
107 kilom ile hamile kaldım şu an 100 kiloyum boyum 1.70.
Şeker yüklemesi doktorum istemedi hergün tokluk takibi yapacaksın dedi yapıyorum da. Şu ana kadar kilom başıma hiç dert açmadı.
Bende de anemi var hatta talesemi taşıyıcısıyım. Kan değerlerim sınırın çok çok altında.
En son 8 çıktı bu hafta tekrar kan vereceğim.
Ne olacak böyle dedim doktoruma doğum aladar ilaç la kontrol altında tutacağız baktık olmuyor serum vereceğim sana dedi bende araştırdım korkulacak bir durum değil bu 2 günde 1 er ünite kan veriliyor tıpkı serum gibi.
Yazın Bi ara tansiyon problemi yaşadım. Oda şu an geçmiş durumda baktık ki havalardan kaynaklı korkulacak bir şey yok muş.
Tuzlu da tüketmiyorum
Benim hikayem de böyle sana çok benziyor.
Düzgün beslenmeye gayret ediyorum. Eğer sende gayret edersen inan hiç bir sorun çıkmayacaktır. En önemlisi doktorunu değiştir bence seni böyle kötü motive eden bir doktorla yola devam edemezsin gebelik uzun bir yol ve bu yolda yol arkadaşını iyi seçmelisin. Hiç bir şeyden korkma cesur ol
Kiloluyız diye ölecek halimiz yok ya ne yapalım bide böyle gebelik geçireceğiz.